i7 860 Sistem alınır mı?

120 GB SSD hiç bir şeye yetmez. Tabii ne yapmak istediğine bağlı. 2400-2500 verilir en fazla.
120 GB neden hiç bir şeye yetmesin ?
Nasıl kullanacağına bağlı. Ben oyundan oyuna atlayan bir gamer değilim. Oynadığım 1 oyun var o da valorant. Onun yanı sıra şuanda yukarıda ki bahsettiğim bilgisayardan yazıyorum. Kontrol ettim 30GB boş yer var hala. Bilgisayarımın içinde CS:GO Valorant Steam discord teamspeak bu tarz bir çok uygulama ek olarakta dosyalar(iş ile ilgili) mevcut. O bantta PC arayan bir insana SSD rüya gibi olur 😂

120 GB neden hiç bir şeye yetmesin ?
Nasıl kullanacağına bağlı. Ben oyundan oyuna atlayan bir gamer değilim. Oynadığım 1 oyun var o da valorant. Onun yanı sıra şuanda yukarıda ki bahsettiğim bilgisayardan yazıyorum. Kontrol ettim 30GB boş yer var hala. Bilgisayarımın içinde CS:GO Valorant Steam discord teamspeak bu tarz bir çok uygulama ek olarakta dosyalar(iş ile ilgili) mevcut. O bantta PC arayan bir insana SSD rüya gibi olur 😂
Yani herkese göre değişir benim için yetersiz o yüzden demek istedim. Normal kullanıcı için yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı