i7 860 Sistem GTA 5 ve Valorant oynatır mı?

xiaxs45

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8 gb ram detay bilmiyorum
Ekran kartı
4 gb ram detay bilmiyorum
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
İntel core i7 860 varsa daha fazla detayı bilmiyor
Konu başlığında da belirttiğim gibi
Bu bilgisayarı alacağım altta fotoğrafı var sadece fotoğrafta olan bilgilere hakimin
GTA 5 FiveM singleplayer ve Valorant oynamak için alıyorum acaba durumu ne olur?

Dosya Ekleri

• A71A8099-2314-4AF8-A878-56C627F7BE11.png
    A71A8099-2314-4AF8-A878-56C627F7BE11.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 138
Bir şey demiyoruz durumunuz olmayabilir benimde durumum yok bilgisayarım kötü ama taksitle alacak olsam bile çok araştırıyorum ve forumlara sormak isterdim güvenlik açısından parçalar nasıl gibi şeyler sorulmalı bence.

İnşallah sorunları çözerim anakart işlemci ve ekran kartı mı diyorsunuz?

Şunu alabilirsin bunu alabilirdin diyenleri anlıyorum fakat tekrardan söylüyorum taksitle almam gerektiği için bunu alabildim.

Hocam aldıktan sonra mümkünse iade edin çok çok daha iyi sistem alınır o fiyata kusura bakmayın ama 12 bin TL'yi çöpe atmışsınız sadece işlemci anakart ekran kartı değil PSU kasa ve büyük ihtimalle RAM'leri de çöptür bu sistemin. Yani kısacası iade edin derim. Sadece bu bilgisayar taksitle alınmıyor başka taksitle alınan bir sürü bilgisayar var.

Hocam aldıktan sonra mümkünse iade edin çok çok daha iyi sistem alınır o fiyata kusura bakmayın ama 12 bin TL'yi çöpe atmışsınız sadece işlemci anakart ekran kartı değil PSU kasa ve büyük ihtimalle RAM'leri de çöptür bu sistemin. Yani kısacası iade edin derim. Sadece bu bilgisayar taksitle alınmıyor başka taksitle alınan bir sürü bilgisayar var.
Laptop vardı sadece başka olarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı