i7-860 Sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Biliyorum bu kötü bir bilgisayar toplasam daha iyi ama bir sorum olacak bu PC Valorant'ta kaç FPS verir.

6300'e sana PC toplarım istiyorsan. Çöp üstü çöp bu.

13 yıllık hocam. O bilgisayar 1000 TL olmadığı sürece mantıklı değil.

Aynen öyle yeni bir bilgisayar aldım henüz gelmedi elimde dandik bir PC var şu an oda veriyor 40 50 FPS satmaya kalksam 500'den fazlaya satamam büyük ihtimalle ama işte böyle sitelerde tutturabildiğine satıyorlar.

Bu sistem bana birfirmayı hatırlattı
Izoly

İşin şakası işlemci çok eski 730 olsa da kurtarmaz. En iyisi bu bütçeye APU sistem alınması sonrasında GPU takviyesiyle daha iyi sistem oluşturulabilir.

4:3 oynar 1 yıl önce 710 ile arkadaşımda oynamıştım 75 FPS alıyordu çatışmada tabii söylediğim FPS gerçekleşmez.

1 yıl önceden beri milyon tane vfx Update'i geldi + olarak haritalar değişip 2 yeni harita geldi şu an i7 860 ve GT 730 ile 1024x768 Full Low ayarlarda 60 üstünü geçerse şükretsin.

Bana mı laf attınız?

Hayır 90 130 FPS alır diyen arkadaşa dedim.

4:3 oynar 1 yıl önce 710 ile arkadaşımda oynamıştım 75 FPS alıyordu çatışmada tabii söylediğim FPS gerçekleşmez.

640x480 oynasa bile bir anlamı olmaz ki 6.300 TL para ödüyorsun aldığın FPS değeri 75 mi olacak her açıdan mantıksız 4:3 oynasa bile alabileceğini sanmıyorum o FPS'leri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı