K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #11 tristessehivernale dedi: O sistemde Clover ile kart mimarin destekliyse Big Sur'u dene. Genişletmek için tıkla... Hocam kartın mimarisi GK107 uyumlu olup olmadığını nereden bakabilirim?
tristessehivernale dedi: O sistemde Clover ile kart mimarin destekliyse Big Sur'u dene. Genişletmek için tıkla... Hocam kartın mimarisi GK107 uyumlu olup olmadığını nereden bakabilirim?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 16 Ekim 2021 #12 Destekliyor, Clover imaj ile Big Sur deneyebilirsin. Karttan goruntuyu VGA aliyorsan sorun cikabilir. Mumkunse HDMI ile al.
Destekliyor, Clover imaj ile Big Sur deneyebilirsin. Karttan goruntuyu VGA aliyorsan sorun cikabilir. Mumkunse HDMI ile al.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #13 tristessehivernale dedi: Destekliyor, Clover imaj ile Big Sur deneyebilirsin. Karttan goruntuyu VGA aliyorsan sorun cikabilir. Mumkunse HDMI ile al. Genişletmek için tıkla... Şu an VGA kullanıyorum ama HDMI'da kullanabilirim sorun yok. Hocam bir de Clover Big Sur imajı bulamadım hep OpenCore çıkıyor. @tristessehivernale Son düzenleme: 16 Ekim 2021
tristessehivernale dedi: Destekliyor, Clover imaj ile Big Sur deneyebilirsin. Karttan goruntuyu VGA aliyorsan sorun cikabilir. Mumkunse HDMI ile al. Genişletmek için tıkla... Şu an VGA kullanıyorum ama HDMI'da kullanabilirim sorun yok. Hocam bir de Clover Big Sur imajı bulamadım hep OpenCore çıkıyor. @tristessehivernale
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ekim 2021 #14 Sitede halen Arrendale işlemciler için config yayınlanmasını beklioruz. Malum şahıs laptopunu işyerinde halen bulamamış. Sizde bekleyin...
Sitede halen Arrendale işlemciler için config yayınlanmasını beklioruz. Malum şahıs laptopunu işyerinde halen bulamamış. Sizde bekleyin...