i7 870 GT 740 VIDEO_TDR_FAILURE "nvlddmkm.sys" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

MoonLight1337

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB
Ekran kartı
GT 740
Anakart
H55
İşlemci
i7 870
Merhaba, kısaca anlatmak gerekirse Google'da gezerken falan bir şey olmuyor ama herhangi bir oyuna girdiğimde 5-10 dk sonrasında VIDEO_TDR_FAILURE "nvlddmkm.sys" hatası alıyorum. Bilgisayari FurMark testine soktum direkt kapandı bilgisayar yardımcı olursanız sevinirim.

Minidump dosyam: https://www.mediafire.com/file/pszjvh26czb817z/092623-16531-01.dmp/file

@181951 Emin misin? boşa para harcamak istemiyorum monitör alakalı falan olabilir mi dediğim gibi yoksa ona göre alacağım

DDU ile bi kaç kere driver silip kurdum saatlerce oyun oynatıyor ama bilgisiyari yeniden başlatıp oyuna girdikten sonra mavi ekran veriyor ya da kendini kitliyor
Merhaba, Durum kafa karıştırıcı oldu biraz. İyice toparladım konuyu. Yük altında sistem kapanıyor ama DDU ile sürücü yüklediğiniz zaman sistem saatlerce oyun oynatıyor. Burda PSU hatası değil de kart hatası olarak görünüyor.

Bunu anlamak için işlemciye stres testi yapmak lazım.

Bu test sırasında da bilgisayar kapanacak mı kapanmayacak mı görmek lazım

@181951 DDU ile driverleri silip tekrar kurduğumda bilgisiyari kapatmadığım sürece istediğimi yapabiliyorum ama yeniden başlattığımda hatayı alıyorum.

@181951 DDU ile sürücüleri silip tekrar kurduğumda bilgisayari kapatmadığım sürece istediğimi yapabiliyorum ama yeniden başlattığımda hatayı alıyorum.

Sürücü yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyor. Eğer o ara bunu yapmıyorsan onboard olarak kullanıyorsundur ve deaktif iken mavi ekran vermemesi doğal. İlk defa gördüğüm bir şey değil, bozuk kartlara sürücü yükledikten sonra bir süre düzelip tekrar durumu tekrarladıkları da oluyor. FurMark testinde direkt kapanmayıp mavi ekrana attığı ya da donduğu da oluyor mu bilmiyorum.

@181951 Hocam Bilgisiyari yeniden başlatmıyorum o halde kullandığım zaman birşey olmuyor başlattıktan sonra herşey oluyor

@181951 Tabiiki deneyip bilgilendireceğim

@181951 Merhaba Hocam tekrar driverleri kurup denedim testi ve 1 dk sonra kapandı eskisi gibi direkt kapanmıyor.

Son düzenleme:
@181951 Tabiiki deneyip bilgilendireceğim

@181951 Merhaba Hocam tekrar driverleri kurup denedim testi ve 1 dk sonra kapandı eskisi gibi direkt kapanmıyor.
Önemli olan kapanması. Sorun kartında, yük altında dayanamıyor maalesef. Eğer hiç kapanmasaydı o zaman çok kafa karıştırıcı olurdu. Yerinde olsam satışıyla konuşup yeni kart ile değişim isterdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…