i7-870 işlemci güçsüz mü?

Omer Ç

Decapat
Daha fazla  
i7-870 işlemci düşük bir işlemci mi? Eğer düşük ise ben bu işlemcinin yanına hangi ekran kartını almamı tavsiye edersiniz?

Kesinlikle evet ama alacağın işlemci i7 4770 veya bütçe varsa i7- 7700 işlemci tavsiye ederim. Paranız varsa belirli fazla bütçe olsa i3 12 nesil işlemci bakınız

Peki ben işlemci alsam anakarta nasıl uyumlu olacağını nasıl anlayacağım ve ekran kartım GT 730 2 GB ekran kartını da değiştireyim mi?

Peki ben işlemci alsam anakarta nasıl uyumlu olacağını nasıl anlayacağım ve ekran kartım GT 730 2 GB ekran kartını da değiştireyim mi?

Hocam anakartınız 1156 soket ve bu anakarta takılabilecek en üst işlemcilerden birini kullanıyorsunuz. Anakart değişikliğinde gitmeniz gerekecek olası bir işlemci değişiminde. Eğer belirli bir bütçeniz varsa belirtin size uygun anakart işlemci modelleri veya bütçe yeterli ise yeni bir toplama kasa önerimi yapalım.

o konu da çok karışık GTX 1050 ti yanına fazla bütçe vermesen i7 6700 yada 7700 işlemci bakınız ana kart eski uymaz değişmem gerekiyor soket soket 1151 işlemciler uyuyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı