i7 8700'lü bir ofis kasam var. Hediye olduğu için ben seçemedim. Yetersiz ekran kartı barındırdığı için upgrade etmeyi düşünüyorum. Mühendislik programları da kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca oyun da oynayacağım. Güvenilir ve bildiğim bir site olduğu için burayı tercih ettim. 4.500-6.000 TL bütçem var. Mini ATX sistem toplayacağım. Kendi fikrim MSI GTX 1660S Gaming X modelini almaktı. Ama diğer bileşenlerde kararsızım. Size danışmadan karar vermeyeyim dedim. Depolama aygıtlarım olduğu için upgrade tavsiyesi verirken işlemci ve depolama aygıtları önermenize gerek yok.
Elimdeki kasa bu. Ekstra soracağım bir soru da şu. Planladığım özellikteki bir bilgisayara minimum kaç W PSU gerekir? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hayır kendimi anlatamadım. Sadece işlemciyi kullanacağım. PSU ek olarak sordum. Sizden ekran kartı, mini ATX anakart, PSU, mini ATX kasa RAM her şeyiyle öneri bekliyorum. Sadece işlemciyi kullanacağım ama elimde depolama birimleri var. Yani belirttiğim bütçe dahilinde işlemci ve depolama hariç öneri bekliyordum. PSU ek soruydu. Bir de not olarak şunu söyleyeyim;
Mümkünse M.2 slotlu bir anakart olsun elimde M.2 SSD bulunuyor. Olmasa da olur tabii.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!