F Fraiz Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #21 NESTER34 dedi: OC edilmeyen bir işlemci için sıvı soğutmada 70 çok ben 4.8 hızında 60 derecedeyim i7 8700K. Sorununu format attırmak yerine garantiye vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... şu an boşta 39 derece
NESTER34 dedi: OC edilmeyen bir işlemci için sıvı soğutmada 70 çok ben 4.8 hızında 60 derecedeyim i7 8700K. Sorununu format attırmak yerine garantiye vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... şu an boşta 39 derece
EminBasarr Decapat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 7 Ağustos 2018 #22 Harddiskine bi bad sector taraması yap olmazsa bi format atıp driverlarını güncel bir şekilde kur. En son çare tüm parçaları söküp takmak.
Harddiskine bi bad sector taraması yap olmazsa bi format atıp driverlarını güncel bir şekilde kur. En son çare tüm parçaları söküp takmak.
F Fraiz Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #23 EminBasarr dedi: Harddiskine bi bad sector taraması yap olmazsa bi format atıp driverlarını güncel bir şekilde kur. En son çare tüm parçaları söküp takmak. Genişletmek için tıkla... o tarama nasıl yapılır
EminBasarr dedi: Harddiskine bi bad sector taraması yap olmazsa bi format atıp driverlarını güncel bir şekilde kur. En son çare tüm parçaları söküp takmak. Genişletmek için tıkla... o tarama nasıl yapılır
EminBasarr Decapat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 7 Ağustos 2018 #24 Fraiz dedi: o tarama nasıl yapılır Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde çeşitli programlar var bunun için
Fraiz dedi: o tarama nasıl yapılır Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde çeşitli programlar var bunun için
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 7 Ağustos 2018 #25 Fraiz dedi: şu an boşta 39 derece Genişletmek için tıkla... Boşta dert edilicek bir değer almıyorsun.
Fraiz dedi: şu an boşta 39 derece Genişletmek için tıkla... Boşta dert edilicek bir değer almıyorsun.
F Fraiz Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2018 #26 NESTER34 dedi: Boşta dert edilicek bir değer almıyorsun. Genişletmek için tıkla... soğutmayı tekrar taktırdım macunu tekrar sürdüler ona rağmen fortnite ta 66 derece sizce yeni soğutma almalı mıyım
NESTER34 dedi: Boşta dert edilicek bir değer almıyorsun. Genişletmek için tıkla... soğutmayı tekrar taktırdım macunu tekrar sürdüler ona rağmen fortnite ta 66 derece sizce yeni soğutma almalı mıyım
S saydut Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2018 #27 Kimse sormamış ama güç kaynağınızda sıkıntı olabilirmi ?
F Fraiz Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2018 #28 saydut dedi: Kimse sormamış ama güç kaynağınızda sıkıntı olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... psu 700w kasayla birlikte içindeydi kasam coolermaster mater box pro
saydut dedi: Kimse sormamış ama güç kaynağınızda sıkıntı olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... psu 700w kasayla birlikte içindeydi kasam coolermaster mater box pro
Carfi Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 8 Ağustos 2018 #29 Fraiz dedi: soğutmayı tekrar taktırdım macunu tekrar sürdüler ona rağmen fortnite ta 66 derece sizce yeni soğutma almalı mıyım Genişletmek için tıkla... 66 dereceyse soğutmada problem yoktur. Format da attım diyorsunuz. Bu durumda donanımsal olarak sıkıntı vardır.
Fraiz dedi: soğutmayı tekrar taktırdım macunu tekrar sürdüler ona rağmen fortnite ta 66 derece sizce yeni soğutma almalı mıyım Genişletmek için tıkla... 66 dereceyse soğutmada problem yoktur. Format da attım diyorsunuz. Bu durumda donanımsal olarak sıkıntı vardır.
S saydut Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2018 #30 Carfi dedi: 66 dereceyse soğutmada problem yoktur. Format da attım diyorsunuz. Bu durumda donanımsal olarak sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Gayet mümkün elinizde yedek parça varsa tek tek neyebilirsiniz en azından RAM ve ekran kartını deneyebilirsiniz. Böyle durumlarda anakartın güç soketlerinin tam oturduğunu kontrol etmenizde önemlidir veya HDD ve SSD kabloları.
Carfi dedi: 66 dereceyse soğutmada problem yoktur. Format da attım diyorsunuz. Bu durumda donanımsal olarak sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Gayet mümkün elinizde yedek parça varsa tek tek neyebilirsiniz en azından RAM ve ekran kartını deneyebilirsiniz. Böyle durumlarda anakartın güç soketlerinin tam oturduğunu kontrol etmenizde önemlidir veya HDD ve SSD kabloları.