şu an boşta 39 dereceOC edilmeyen bir işlemci için sıvı soğutmada 70 çok ben 4.8 hızında 60 derecedeyim i7 8700K. Sorununu format attırmak yerine garantiye vermeyi dene.
şu an boşta 39 dereceOC edilmeyen bir işlemci için sıvı soğutmada 70 çok ben 4.8 hızında 60 derecedeyim i7 8700K. Sorununu format attırmak yerine garantiye vermeyi dene.
o tarama nasıl yapılırHarddiskine bi bad sector taraması yap olmazsa bi format atıp driverlarını güncel bir şekilde kur. En son çare tüm parçaları söküp takmak.
o tarama nasıl yapılır
şu an boşta 39 derece
soğutmayı tekrar taktırdım macunu tekrar sürdüler ona rağmen fortnite ta 66 derece sizce yeni soğutma almalı mıyımBoşta dert edilicek bir değer almıyorsun.
psu 700w kasayla birlikte içindeydi kasam coolermaster mater box proKimse sormamış ama güç kaynağınızda sıkıntı olabilirmi ?
66 dereceyse soğutmada problem yoktur. Format da attım diyorsunuz. Bu durumda donanımsal olarak sıkıntı vardır.soğutmayı tekrar taktırdım macunu tekrar sürdüler ona rağmen fortnite ta 66 derece sizce yeni soğutma almalı mıyım
Gayet mümkün elinizde yedek parça varsa tek tek neyebilirsiniz en azından RAM ve ekran kartını deneyebilirsiniz. Böyle durumlarda anakartın güç soketlerinin tam oturduğunu kontrol etmenizde önemlidir veya HDD ve SSD kabloları.66 dereceyse soğutmada problem yoktur. Format da attım diyorsunuz. Bu durumda donanımsal olarak sıkıntı vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.