i7-8700 sistem RTX 3060 destekler mi?

DarkSaffron

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Bilgisayarimda Intel Core i7 8700 işlemci, MSI Gaming X 1050 Ti ekran kartı, MSI Z370A Pro anakart, Kingston 16 GB 3200 MHz RAM, 650W güç kaynağı bulunmaktadır. Bilgisayarımda ekran kartı yetersiz geldiğinden MSI RTX 3060 Gaming Z ekran kartını almayı düşünüyorum bilgisayarım destekler mi ya da başka ekran kartı önerebilir misin? Bütçe maksimum 12-13.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci Ryzen 3600 gücünde yaklaşık, herhangi bir sorun olmaz 3060 ile. Daha güçlü kartlarla 1080p ve altı çözünürlükte darboğaz yapar.

Açıkçası Ventus önermem soğutması 3 fanlı olmasına rağmen kötü.
Soğutması ventusun kötu derken gaming x ve z arasında ısınmada kaç derece ısınma farkı vardır.

Yapıştırın hocam, daha fazla vermeye gerek yok.

Hiç Galax ürünü kullanmadım garantisi nasıldır. Destek ekibi düzgün çalışıyor mu? Bu üründe kararsız kaldım.

Soğutması Ventus'un kötu derken Gaming X ve Z arasında ısınmada kaç derece ısınma farkı vardır.

Hiç Galax ürünü kullanmadım garantisi nasıldır. Destek ekibi düzgün çalışıyor mu? Bu üründe kararsız kaldım.

Aralarında en az 15 derece fark vardır.
Galax ile Game Booster aynı tasarıma sahip
Attığım Colorful hepsinden daha fp.

Soğutması ventusun kötu derken gaming x ve z arasında ısınmada kaç derece ısınma farkı vardır.

Garantisi konusunda bilgim yok hocam, ama bu kartlar kolay kolay bozulan kartlar değil. Daha fazla ödemeye gerek olduğunu düşünmüyorum, tabii ki karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı