Elektronik KTC H25T7 24.5" IPS 200 Hz (O.C) 3.999 TL

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Fiyatı kupon ile birlikte düşüyor. AOC 24G42e stoklarını beklemeyenler için güzel fırsat.

1765201619795.png

Hocam en sonunda dayanamayıp bu monitörü alıcam az kaldı. AOC stoklara tekrar gelir mi gelmez mi emin değilim. Eğer AOC gelmezse ve bu monitörlere de zam gelirse bayağı zararda olacağım.

Hocam en sonunda dayanamayıp bu monitörü alacağım az kaldı. AOC stoklara tekrar gelir mi gelmez mi emin değilim. Eğer AOC gelmezse ve bu monitörlere de zam gelirse bayağı zararda olacağım.

Ben de ikisi arasında gidip geliyorum, zannediyorum stoklar yıl başından sonra gelecek, ve gelişi epeyi zamlı olacak diye korkuyorum açıkçası. 5.5-6 bin liraları göreceğinden endişeliyim.
Sanırım şimdiden almak daha mantıklı olacak.

Ben sipariş verdim hocam KTC'yi.

İyi yaptınız hocam, gelişmeleri paylaşırsanız mutlu olurum. Bu arada konudan bağımsız; şu an idefix sitesinde 3.900 liraya satılıyor. İndirimi kaçıran arkadaşlar için ekleyeyim:

İyi yaptınız hocam, gelişmeleri paylaşırsanız mutlu olurum. Bu arada konudan bağımsız; şu an idefix sitesinde 3.900 liraya satılıyor. İndirimi kaçıran arkadaşlar için ekleyeyim:
Satıcı güvenilir değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı