i7 8700 ve GTX 1080 sistemle yayın yapılır mı?

Neden yapılmasın ki çok güçlü bir işlemci ve ekran kartı sorunsuz yayın yapılabilir.

Corsair VS serisi hakkında bilgin yok sanırım. Ama Corsair tabi nasıl kötü olsun ki? Sonuçta en ünlü markalardan biri di mi?:facepalm:
Gayet te bilgim var. Zamanında VS450, VS550 ve VS650 modellerini kullandım. Hiç sıkıntı yok, hatta VS650 modeli şuan evde kurduğum oto tesisatında. Ne kronik ses ne de tetikleme. Sıfır sıkıntı. E dediğim gibi teknoloji işi ''ŞANS'' işidir. :) İyi Geceler :)

Yayıncılık performansı olarak ryzen serileri çok daha iyi sonuçlar veriyordu. Araştırmanı öneririm hocam
Çok teşekkürler hocam ryzen 7 gayet mantıklı gözüküyor i7ye göre...

Peki bu bilgisayar nasıl ve daha uyguna toplayabileceğim bir site var mı?

Dosya Ekleri

• bu nasılü.png
    bu nasılü.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 230
Çok teşekkürler hocam ryzen 7 gayet mantıklı gözüküyor i7ye göre...

Peki bu bilgisayar nasıl ve daha uyguna toplayabileceğim bir site var mı?

Sistem biraz dengesiz olmuş sanki. Mesela 850 watt bir PSU'nun pek bir gereği yok. 650-750 watt bir PSU işini görecektir.

VS serisini kullanıyorum sorunlu diye anılır ben de şanslıyım bende çıkmadı diyordum. Şimdi rahatsız edici garip bir ses çıkarmaya başladı. Bende sorun çıkmadı demeyin belli işte sorunlu. Olmuyorsa da sonradan oluyor işte. Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. Yarın teknik servise vereceğim. Ben de mağdurlar arasındayım. Çok sinirliyim bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı