i7 8700 ve RTX 2070 sistem toplama

alisen61

Hectopat
  • İşlemci Intel i7 8700
  • RTX 2070 Turbo 8 GB
  • Monitör 24 Asus VG248QE
  • Güç kaynağı Navitas GPM 850C
  • Anakart Asus TUF Z390 Plus Gaming WiFi s1151
  • Güç kaynağı Gigabyte AORUS ATC 700 RGB
  • Kasa 1st Player Firebase x6 Blue LED
  • SSD Samsung 970 Pro series 512GB M.2 PCIe 3.0 x4 V-NAND MLC (MZ-V7P512BW)
Bilgisayar bu şekilde, RAM unuttum ama hızı 3000 küsur 8 GB 2 adet aldım.
Öncelik olarak PC bu şekilde. Bu bilgisayar üstüne ne yapabilirim veya neleri cıkartmam gerekli, ne ilave etmem gerekli? Buradaki konuları çok takıp ettim toplarken ama sizin tavsiyeleriniz de önemli benim için .

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bir kullanıcıysanız, Samsung 970 Pro gereksiz para harcamaktan başka bir şey değil. 970 Evo öneririm yerine.
Elde kalan bütçe ile ekran kartını daha iyi bir model ile değiştirin. Turbo modellerini önermiyorum.

Bence SSD için daha uygun bütçeli bir şey seçebilirsin. Oradan artan para ile diğer parçaları yükseltirsin hem. Ayrıca RTX 2070 için 9. nesil bir i5 işlemci daha uygun olur gibi geliyor ama darboğaz konusunda emin değilim. Youtube dan testlerine bakıp ona göre karar verebilirsin.

RTX 2070 1080pile darboğaz yapmazsa bende almayi düşünüyorum. Herkes farklı birşey diyor.

Normal bir kullanıcıysanız, Samsung 970 Pro gereksiz para harcamaktan başka bir şey değil. 970 Evo öneririm yerine.
Elde kalan bütçe ile ekran kartını daha iyi bir model ile değiştirin. Turbo modellerini önermiyorum.
Benim bu şekilde Alma nedenim 2 nesil ssd olması ve kısıtlamanın olmaması
O
Bence SSD için daha uygun bütçeli bir şey seçebilirsin. Oradan artan para ile diğer parçaları yükseltirsin hem. Ayrıca RTX 2070 için 9. nesil bir i5 işlemci daha uygun olur gibi geliyor ama darboğaz konusunda emin değilim. Youtube dan testlerine bakıp ona göre karar verebilirsin.
O kadar bilgim yok ama umarım bir sıkıntı yaratmaz ben Bilgisayarı oyun ve twitch ten yayın yapmak için. Aldım bu nedenle işlemciyi yüksek tuttum ama ssd çok düşündüm yüksek tutmamın nedeni diğer ssd lerde sınırlama olması ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum

9.nesil ve 8.nesil i5 arasında bir fark yok. Hangisi uygunsa o alınmalı.

RTX 2070 1080pile darboğaz yapmazsa bende almayi düşünüyorum. Herkes farklı birşey diyor.
Bilmiyorum ama ben en başta gtx 1070 ti düşünüyordum ama sonradan 2070 daha iyi olduğunu söylediler ve üstüne 100 dolar daha koyarak aldım ve şu var yurt dışında yaşıyorum KDV. Geri alacağım ben maliyeti 2400 dolar çınarı bu kısmın yüzde 16.7 geri alıyorum yanı Bilgisayar bana 1900 dolar cıvarı gelmiş olcak belki daha az
9.nesil ve 8.nesil i5 arasında bir fark yok. Hangisi uygunsa o alınmalı.
Ben fazla bilmediğim için yüksek tuttum herşeyi Ama çoğu şeyi uyumlu almak gerektiğini sitelerden okuyarak aldım ama bazi kışıler sorarken gtx 1070 ti den daha iyi olduğunu dediler rtx 2070 yeni nesil ve daha uyumlu ve daha iyi verim alıcağımı söylediler bende o nedenle yüksek tutmaya çalıştım herşeyi

Hayırlı uğurlu olsun. Ben şahsen anakart ve RAM'ları biraz abartılı gördüm. Bu sistemi azda olsa daha ucuza getirebilirdiniz. Son olarak hangi ülkede yaşıyorsunuz, vergiyi geri alacağım demişssiniz merak ettim.

Hayırlı uğurlu olsun. Ben şahsen anakart ve RAM'ları biraz abartılı gördüm. Bu sistemi azda olsa daha ucuza getirebilirdiniz. Son olarak hangi ülkede yaşıyorsunuz, vergiyi geri alacağım demişssiniz merak ettim.
Ukrayna Odessa işimle ilgili ülkenin böyle bir hak tanıması var. Abartmamın anlamı uyumluluk sorunu yaşamamak için böyle yüksek tuttum ram 8 GB den 2 adet hızları da 3000 bin anakart da 4000 hız cıvarı yapabiliryor ve anakart da WiFi özelliği olduğu için de bunu aldım

1080p monitör kullanırsanız darboğaz yapma olasılığı olabilir. Şahsen 2K veya 4K monitör almanızı tavsiye ederim. Bu arada sistemi hangi amaçla toplamaktasınız?
Soğutma sistemi iyi olan ekran kartı almanızı tavsiye ederim. Asus ROG Strix veya MSİ Gaming ekran kartlı modelleri almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı