i7 8700 ve RTX 3070 Ti 2K çözünürlükte darboğaz yapar mı?

Praise The Sun

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. i7 8700 Z370 sistemim var. Emektar GTX 1080'i satıp RTX 3070 Ti almak istiyorum. 16.000 TL civarında ucuza bulunabiliyor. Ama 1440p(165Hz) çözünürlükte darboğaz yapar diye korkuyorum. Anakart ve işlemci değiştirmek için şu anlık bütçem yok ve açıkçası üşeniyorum. Bir sıkıntı çıkar mı?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu sitelerden darboğaz bakılmaz.

3070 Ti mi kaldı Allah aşkına? 30 serisi dinozor oldu. Salın artık şu seriyi.

O sokette i9 9900K'ya da i7 bakın.
40 serisi içinde komple anakart + cpu değiştirmem gerek.Malum Türkiye şartlarında zor bunlar.Anakartımı ve işlemcim içinde alıcı bulmam gerek.PS5 alıp rahatıma mı baksam demiyorum değil açıkcası :D Pc işi sıkıntı sanki bu ekonomiyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim burada %91'lik bir kullanım var.Çok kafam karıştı çok :D

Bu tür sitelerden alınan bilgiler kesin doğru olmuyor. Ayrıca Technopat, verilen bilgiyi içeren siteyi yasaklılar listesinde koyduğunu hatırlıyorum. Bu yüzden ban yeme ihtimali olabilir.

En doğrusu youtube'dan oyun videolarını izleyin. En doğru sonucu o verir.

i7 8700 ve RX 6700 XT kombinasyonunda sıkıntı yaşamıyorum belki bir referans olur.

40 serisi içinde komple anakart + CPU değiştirmem gerek. Malum Türkiye şartlarında zor bunlar. Anakartımı ve işlemcim içinde alıcı bulmam gerek. PS5 alıp rahatıma mı baksam demiyorum değil açıkçası :D PC işi sıkıntı sanki bu ekonomiyle.

Bütçe arttırsan sıfır DDR5 AM5 4060 Ti sistem alırsın hocam zaten.

Merhaba. i7 8700 Z370 sistemim var. Emektar GTX 1080'i satıp RTX 3070 Ti almak istiyorum. 16.000 TL civarında ucuza bulunabiliyor. Ama 1440p(165Hz) çözünürlükte darboğaz yapar diye korkuyorum. Anakart ve işlemci değiştirmek için şu anlık bütçem yok ve açıkçası üşeniyorum. Bir sıkıntı çıkar mı?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bakın derim.

i7 8700 ile RTX 3060 kullanıyorum ve 2K da darboğaz yapmıyor fakat Fortnite gibi işlemci sömüren bir oyunda 2K Epic ayarlarda ekran karti kullanımının %60'lara düştüğünü gördüm ve ara sıra drop oluyor 3070 Ti ile 2K'da bile darboğaz yapar. Z370 anakartla i9 9900K işine girebilirsiniz fakat bu da extra masraf olacaktır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı