4070 Ti ASUS ROG serisi ekran kartı aldım. Parçaları çıkardım bilgisayarı komple temizledim. Ekran kartını güç bir şekilde çalıştırdım ilk başta çalışmadı RAM'ları çıkardım taktım çalıştı daha sonra bilgisayarı açtım masaüstündeyken işlemcim aşırı ısındı. 90-100 derecede çalışmaya başladı elimi sürmeye çalıştığımda elim yanacak dereceye geldi.
O zaman yani bir yerde hata var muhakkak. Sonuçta durduk yere olmamış. Sökülüp takılınca bir yeri atladınız muhtemelen. Her şeyi söküp bir daha deneyin. Pompa çalışmıyor gibi geliyor bana. Elinizde stok soğutucu varsa onunla deneyebilirsiniz. Bize de birkaç tane net fotoğraf atın, biz de bir bakalım belki bir şey dikkatimizi çeker.
O zaman yani bir yerde hata var muhakkak. Sonuçta durduk yere olmamış. Sökülüp takılınca bir yeri atladınız muhtemelen. Her şeyi söküp bir daha deneyin. Pompa çalışmıyor gibi geliyor bana. Elinizde stok soğutucu varsa onunla deneyebilirsiniz. Bize de birkaç tane net fotoğraf atın, biz de bir bakalım belki bir şey dikkatimizi çeker.
Sıvı soğutucum çalışıyor. Çalışır vaziyette pinden çıkardım ses kesildi.
Lakin sistemi sıvı soğutucusuz çalıştırdım işlemci sıcaklığı yine aynı duruyor.
Sıvı soğutucum elektriğe bağlı ama bir yerden bozulmuş. Kuvvet ile muhtemel temizleme esnasında olmuş.