Docarsh
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Yazın üniversiteye geçeceğim inşallah. Bunun bir ödülü olarakta bana yıllar sonra bir bilgisayar alınacak.
Mekatronik ya da bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
Ama kafamda bir soru işareti var. Sizce masaüstü toplama güçlü bir sistem mi? Yoksa güçlü bir gaming laptop mu?
10.000 - 11.000 bütçem mevcut.
Masaüstü toplarsam 8700K ve GTX1070Ti'lı bir sistem düşünüyorum.
Eğer dizüstü alırsam da 7700-HQ ve Pascal 1070 bir laptop düşünüyorum.
(MSI GT62VR 7RE-284XTR)
Üniversiteye geçiş yapacağım için taşınabilir olması gözüme çarpıyor. Ama yüksek fiyatlara düşük güç özelliklerine sahip (masaüstüne nazaran) olması düşündürüyor.
Masaüstü alırsam da taşıyamayacağım, üniversiteye götürememe gibi bir sorun yaşayacağım.
Sizin bu konuda görüşleriniz neler? Sizce hangisi daha mantıklı? Daha önceden benim gibi arada kalmış var ise aranızda yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.
Mekatronik ya da bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
Ama kafamda bir soru işareti var. Sizce masaüstü toplama güçlü bir sistem mi? Yoksa güçlü bir gaming laptop mu?
10.000 - 11.000 bütçem mevcut.
Masaüstü toplarsam 8700K ve GTX1070Ti'lı bir sistem düşünüyorum.
Eğer dizüstü alırsam da 7700-HQ ve Pascal 1070 bir laptop düşünüyorum.
(MSI GT62VR 7RE-284XTR)
Üniversiteye geçiş yapacağım için taşınabilir olması gözüme çarpıyor. Ama yüksek fiyatlara düşük güç özelliklerine sahip (masaüstüne nazaran) olması düşündürüyor.
Masaüstü alırsam da taşıyamayacağım, üniversiteye götürememe gibi bir sorun yaşayacağım.
Sizin bu konuda görüşleriniz neler? Sizce hangisi daha mantıklı? Daha önceden benim gibi arada kalmış var ise aranızda yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: