i7 8700K GTX 1070Ti Sisteme Upgrade Önerisi

Evet denemeden görmeden alıyorum. Çünkü kartı da arkadaşımı da biliyorum. Zira kartı zorla sattıran ve bu fiyata alan emrivaki yapan benim. Dediğim gibi bu satıştan çok hatır işi oldu biraz. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım yok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.
Peki paşam, biz insanlık için, zor duruma düşme diye sana yardımcı olmaya çalıştık. Tavsiyede bulunup, bilgimiz dahilinde size yardımcı olmamıza ihtiyacınız olmadığına göre bu konuda konu açmanızada gerek yoktu o zaman. Neyse, hakkınızda hayırlısı.

64 GB ram var ama PSU "Frisby cougar 80+ 700W" ☠ Ben olsam ilk Corsair RM serisinden sağlam bir güç kaynağı alırdım malum elektrik kesilmeleri ani yüksek akımdan çok kişi yara alıyor. Uzun zamandır böyle güzel sistemi böyle kötü kasa, güç kaynağı ve sıvı soğutmayı bir arada görmemiştim cidden. Sisteme para harcanmış ama motor Lamborghini tekerlekler Tofaş.

64 GB ram var ama PSU "Frisby cougar 80+ 700W" ☠ Ben olsam ilk Corsair RM serisinden sağlam bir güç kaynağı alırdım malum elektrik kesilmeleri ani yüksek akımdan çok kişi yara alıyor. Uzun zamandır böyle güzel sistemi böyle kötü kasa, güç kaynağı ve sıvı soğutmayı bir arada görmemiştim cidden. Sisteme para harcanmış ama motor Lamborghini tekerlekler Tofaş.
Bir çok iyileştirme yapacağım kasayla ilgili bir düşüncem yok ama psu ve ve sıvı soğutmayı da mutlaka değiştireceğim. Gerçekten riske atamam hatta kesintisiz güç kaynağı da almayı düşünüyorum elektrik dalgalanmalarından korunmak için o da gerekecek.

Arkadaşlar, orta seviye bir bilgisayarım var. Yeni aldım ama henüz kullanmadım. İçime sinmeyen noktalar var. Özellikle ekran kartı. Yeterli midir? İyi midir? İdare eder bir kart mıdır? Sistemin diğer özellikleriyle müşterek olarak nasıl çalışır? İnanın günlerdir araştırma yapıyorum. Kendim henüz kullanma fırsatı bulamadığım için tecrübe edemedim. Mesleki sebeplerden dolayı bir ay daha da kullanamayacağım. Acaba ekonomik olarak kendimi biraz daha zorlayıp biraz daha iyisini almam gerekir miydi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var. Sistem özelliklerimi yazıyorum
İşlemci: i7 8700K
Anakart: Asus Rog Strix Z370-E gaming
Ekran Kartı: Asus Cerberus GTX 1070Tİ
Ram: Corsair 64GB (4x16GB) DDR4 3200Mhz rgb
Sıvı soğutma sistemi: Xigmatek Scylla 240mm
1. SSD: Samsung 250 GB 970 EVO NVME M.2 (Okuma 3400MB/Yazma 1500MB)
2.SSD: 2,5” Kingston 480GB
HDD: 2TB 7200rpm seagate
Power supply: Frisby cougar 80+ 700W
Kasa: Rampage Thunder Pro
Monitör: MSI 31,5” Optix Mag321CQR 2K 144Hz 1Ms

Sisteminiz icin orta seviye ifadesini kullanmaniz buradaki bircok arkadasi uzer diye dusunuyorum, yine de alcakgonulluluk her zaman iyidir 😊

Bilgisayari kullanma amaciniz oyun ise, size tek bir tavsiyem olurdu, o da 64 ram yerine, 16gb ram alip oradan arttirdiginizi daha ust seviye bir ekran karti icin kullanmaniz olurdu. Yuksek ram kapasitesi isteyen islerde kullanacaksaniz bu yorumu yok sayabilirsiniz.

Sisteminiz gayet guzel, gule gule kullanin 😊

Sisteminiz icin orta seviye ifadesini kullanmaniz buradaki bircok arkadasi uzer diye dusunuyorum, yine de alcakgonulluluk her zaman iyidir 😊

Bilgisayari kullanma amaciniz oyun ise, size tek bir tavsiyem olurdu, o da 64 ram yerine, 16gb ram alip oradan arttirdiginizi daha ust seviye bir ekran karti icin kullanmaniz olurdu. Yuksek ram kapasitesi isteyen islerde kullanacaksaniz bu yorumu yok sayabilirsiniz.

Sisteminiz gayet guzel, gule gule kullanin 😊
Teşekkür ederim. Sistemi bayağı bir değiştirdim. Psu olarak corsair hx1000 80+ platinum ile değiştirdim
Kasayı, cooler master mb520 tempered rgb ile değiştirdim.
Soğutucu, cooler master masterliquid ml360 rgb ile değiştirdim. Soğutucu fanları önden içeri hava çekecek radyatöre üflüyor ve kasa içine taze hava girişi sağlıyor, kasanın kendi üzerinde gelen 3 rgb fanı da biri arkaya ikisi üste hava üfleyecek şekilde egsoz fan yaptım.
Ekran kartını, msi gaming x gtx 1080Tİ ile değiştirdim
Hatta klavye me mouse bile değiştirdim. Mouse: Razer lancehead tournament edition. Klavye: corsair K70 MK.2 rapidfire cherry mx speed rgb bunları aldım. Elimden geldiğince iyi bir ürün ortaya çıkarmaya çalıştım. İyi dilekleriniz için teşekkürler daha iyisi sizin olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı