i7 8700K için soğutucu ve termal macun önerisi

Doğru. Fakat Be Quiet! soğutucuların içinden macun çıkmıyor diye biliyorum. Ama yine de önce soğutucuyu almakta fayda var.

2-3 kullanımlık macun geliyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdir cok tesekkur ederim. Nanakatalog sitesinden siparisi veriyorum o zaman termal macunu sadece islemciye surecegim degil mi ? Ekran kartina surmeme gerek var mi ? Biryerde oyle birseyler gordum sanki.

İyi bari 60TL cepte kalır
Tamamdir cok tesekkur ederim. Nanakatalog sitesinden siparisi veriyorum o zaman termal macunu sadece islemciye surecegim degil mi ? Ekran kartina surmeme gerek var mi ? Biryerde oyle birseyler gordum sanki.
Sadece işlemciye süreceksiniz.

Dark Rock Pro 4 162,8 mm yüksekliğe sahip. Sizin kasanızın CPU soğutucu desteği kaç cm? Bunu bir öğrenmeniz lazım bu modeli almadan önce. Ben kısaca araştırdım fakat bulamadım. Aldıktan sonra yan kapağın kapanmaması gibi bir durumla karşılaşmayı istemezsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…