i7 8700K için soğutucu ve termal macun önerisi

• Konuyu başlatan 230692
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.166
Doğru. Fakat Be Quiet! soğutucuların içinden macun çıkmıyor diye biliyorum. Ama yine de önce soğutucuyu almakta fayda var.

2-3 kullanımlık macun geliyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamamdir cok tesekkur ederim. Nanakatalog sitesinden siparisi veriyorum o zaman :) termal macunu sadece islemciye surecegim degil mi ? Ekran kartina surmeme gerek var mi ? Biryerde oyle birseyler gordum sanki.

İyi bari 60TL cepte kalır :D
Tamamdir cok tesekkur ederim. Nanakatalog sitesinden siparisi veriyorum o zaman :) termal macunu sadece islemciye surecegim degil mi ? Ekran kartina surmeme gerek var mi ? Biryerde oyle birseyler gordum sanki.
Sadece işlemciye süreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı