Nazlı İlayda Beyzade
Hectopat
Biraz uzun ve komplike bir konu olacağını biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Yayın yapmak adına bilgisayar topladım ve almayı düşünüyorum ama aklımda birçok soru var.
Bende mevcut olan bir 1050Ti var onu bir aklımıza koyalım.
Toplamak istediğim sistem şöyle olacak ;
İşlemci : Intel i7 8700k
Anakart : MSI Z270x Gaming 7
Kasa : Cooler Master Mastercase 5 Pro --
Soğutucu : Cooler Master Seidon 240V --
RAM : Kingston 16 GB RAM --
Power : Cooler Master 750wW--
HDD : Toshiba 2 TB
SSD : (sonra bakacağım)
Şu anlık aklıma gelenler bunlar sistemde değişmesini istemediklerime eksi (-) koydum yazmamın sebebi bilgi vermek amacıyla. ( Tabi sistemden bunu yanlış koymuşsun diyebilmeniz için de.) İşlemci ve ekran kartı arasında gidip geliyorum kafam çok karışık... Elimde ekran kartım bulunuyor ve acaba diyorum işlemciden kısıp elimdeki ekran kartını satıp daha üst bir model mi ekran kartı alsam? Yoksa bu 8. nesil işlemciyi alıp elimdeki ekran kartı bana yeter mi? En uzun hangisi beni götürür? Genellikle PUBG, GTA yayınları yapacağım. Şimdiden teşekkürler.
Bende mevcut olan bir 1050Ti var onu bir aklımıza koyalım.
Toplamak istediğim sistem şöyle olacak ;
İşlemci : Intel i7 8700k
Anakart : MSI Z270x Gaming 7
Kasa : Cooler Master Mastercase 5 Pro --
Soğutucu : Cooler Master Seidon 240V --
RAM : Kingston 16 GB RAM --
Power : Cooler Master 750wW--
HDD : Toshiba 2 TB
SSD : (sonra bakacağım)
Şu anlık aklıma gelenler bunlar sistemde değişmesini istemediklerime eksi (-) koydum yazmamın sebebi bilgi vermek amacıyla. ( Tabi sistemden bunu yanlış koymuşsun diyebilmeniz için de.) İşlemci ve ekran kartı arasında gidip geliyorum kafam çok karışık... Elimde ekran kartım bulunuyor ve acaba diyorum işlemciden kısıp elimdeki ekran kartını satıp daha üst bir model mi ekran kartı alsam? Yoksa bu 8. nesil işlemciyi alıp elimdeki ekran kartı bana yeter mi? En uzun hangisi beni götürür? Genellikle PUBG, GTA yayınları yapacağım. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: