i7 8700K ve 1080 Ti sistem toplama

Evga, Gigabyte ve Asus markalarının aynı model ekran kartlarıyla yaptığım ufak bir karşılaştırmada performans ve soğutma olarak Inno3D biraz daha iyi bir sonuç verdi. Bu ve piyasadaki ekran kartı kıtlığı sebeplerinden dolayı bu markayı tercih ettik. Sistem ile herhangi bir oyun oynamayacağız tamamen render ve grafik-tasarım işlerinde kullanılacak.

Render ve grafik-tasarım için 1800X daha mantıklı olacaktır. Ayrıca 1800X şu anda 8700K’dan yaklaşık 100₺ daha ucuz. Size önerim 1800X olur.

Render ve grafik-tasarım için 1800X daha mantıklı olacaktır. Ayrıca 1800X şu anda 8700K’dan yaklaşık 100₺ daha ucuz. Size önerim 1800X olur.
Daha önce toplamış olduğum bir sistemde 1700X kullandım ve gerçekten hiç memnun olmadım. Bir çok hata ve sorun ile karşılaştım. Kullanmış olduğum programlar İntel işlemcileri tam desteklediği için daha stabil çalıştırıyor. Bu sebeplerden dolayı Ryzen tercih etmedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı