i7 8700K ve GTX 1060 sistem toplama

Hangi GTX 1060 ekran kartı markası iyidir?

• MSI

• Asus

• Zotac

• Evga

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Şimdi söyle kasanın görünüşü önemsiz altta durcak zaten görünmeyecek bir şekilde.Önemli olan içi ve yeni nesil bir işletim sistemi olarak i5 8600K yanlış bir tercih olur gibime geldi.Fazla bilmiyorum fakat yukardaki yazdığım 3 parça ile diğerlerini gerekirse kısarak bir şeyler yapılabiliyor olması lazım.

Öncelikle i7 8700K ile i5 8600K arasında olan fiyat farkıyla ekran kartının modeli bir üst seviyeye alınabildiğinden ötürü arkadaş i5 8600K'yı tercih etmiş ve ayrı olarak her ne kadar O.C yapılarak bir i7 performansı elde edilemeyecek olsa da gelecekte ekran kartı yenileyecek olunduğu zaman olası dar boğaz ihtimalleri ortadan kalkacaktır, kuşkunuz olmasın.

Bu arada ekran kartının hangi marka olacağını bilmiyorum oylamada çoğunluk MSI demiş.
Ge Force GTX 1060 olarak MSI mi tercih etmeliyim? Bunları bir açıklığa kavuşturalım

Bu arada ekran kartının hangi marka olacağını bilmiyorum oylamada çoğunluk MSI demiş.
Ge Force GTX 1060 olarak MSI mi tercih etmeliyim? Bunları bir açıklığa kavuşturalım
@Klarel11 'in tavsiye ettiği sistemi almanız daha mantıklı olacaktır gibi düşünmekteyim.

Ekran kartı olarak 1060 yeterli. İşlemci i7 ram de 16gb. Bunlar kesin arkadaşlar önerileriniz bunlarla uyumlu parçalar üzerine olsun lütfen. Basit bir kasa yeterli PSU ve 1TB HDD ve ucuz anakart kafii. Tabi ben bilmediğimden konu açtım

Çünkü fiyatlar çok pahalı ne o ekran kartına ne o ramlere ne de o anakarta o kadar para verilir. Sistem gereksiz pahalı ederi cidden 6000 TL değil ben o sistemi 5000 TL'ye almam.

ne alaka? pahalı olan ve yalnış olan ne? ne alırsınız tam olarak? kafa karıştırmak yerine, onların yerine ne alacağınızı söyleseniz de insanların kafası allak bullak olmasa keşke..

ne alaka? pahalı olan ve yalnış olan ne? ne alırsınız tam olarak? kafa karıştırmak yerine, onların yerine ne alacağınızı söyleseniz de insanların kafası allak bullak olmasa keşke..
Bir rame 900 TL ve anakarta 700 TL veriyim diyorsanız buyrun alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…