Satılık i7 8700K ve GTX 1080 Full Sistem

Böyle fiyatlar insanları uzaklaştırır. Gerçekten satmaya niyetli iseniz size tavsiyem bölerek satınız.

Kasa, monitör ve ekipmanları ayrı ayrı satınız. Bu şekilde satış yapılabilir. Kasa parça parçada satılabilir. Anakart+İşlemci+Ram+Soğutucu, Ekran kartı ayrı vb.

Uzaklaştırma mevzusunu açıklayayım bu arada. Daha önce topladığım kasamı satmıştım. Özen ile seçtiğim parçalar mevcuttu. Tek ilanda açıkçası satamadım. Nedenine gelince; bu kadar yüksek miktardaki parayı kimse şak diye ödeyemiyor. Ödeyebilen de sıfır ve taksit ile alıyor.

Sizin düşünceniz tek seferde beklemeden satmak anladığım kadarı ile. Yani 20 parça var ise 10-15 kişi ile uğraşmaktansa 1 kişiyi beklerim fazla uğraşmadan satarım. Ama ülkedeki bu ekonomik durumda bu bekleyiş fazla sürebilir.

Ayrıca laptop ve benzeri ürünlere ihtiyacınız var ise takas yoluna gitmenizde bir alternatiftir. 2. el ürün istemiyor olabilirsiniz ama alacak kişi, size sıfır laptop alır. Adam onu taksitle öder. Sizde ürün satmış olursunuz. Buzdolabı, TV, çamaşır makinesi hatta mobilya bile olur. Aynı şehirde olduktan sonra anlaşılır ise adam gelir taksit ile size istediğiniz ürünü alır size bilgisayarınızı satmış olursunuz. Bu düşünün derim.

Sonuç olarak tek seferde satmayı düşünürseniz size iyi şanslar.

giphy.gif

Böyle fiyatlar insanları uzaklaştırır. Gerçekten satmaya niyetli iseniz size tavsiyem bölerek satınız.

Kasa, monitör ve ekipmanları ayrı ayrı satınız. Bu şekilde satış yapılabilir. Kasa parça parçada satılabilir. Anakart+İşlemci+Ram+Soğutucu, Ekran kartı ayrı vb.

Uzaklaştırma mevzusunu açıklayayım bu arada. Daha önce topladığım kasamı satmıştım. Özen ile seçtiğim parçalar mevcuttu. Tek ilanda açıkçası satamadım. Nedenine gelince; bu kadar yüksek miktardaki parayı kimse şak diye ödeyemiyor. Ödeyebilen de sıfır ve taksit ile alıyor.

Sizin düşünceniz tek seferde beklemeden satmak anladığım kadarı ile. Yani 20 parça var ise 10-15 kişi ile uğraşmaktansa 1 kişiyi beklerim fazla uğraşmadan satarım. Ama ülkedeki bu ekonomik durumda bu bekleyiş fazla sürebilir.

Ayrıca laptop ve benzeri ürünlere ihtiyacınız var ise takas yoluna gitmenizde bir alternatiftir. 2. el ürün istemiyor olabilirsiniz ama alacak kişi, size sıfır laptop alır. Adam onu taksitle öder. Sizde ürün satmış olursunuz. Buzdolabı, TV, çamaşır makinesi hatta mobilya bile olur. Aynı şehirde olduktan sonra anlaşılır ise adam gelir taksit ile size istediğiniz ürünü alır size bilgisayarınızı satmış olursunuz. Bu düşünün derim.

giphy.gif
Çok iyi açıklama olmuş, ben de bunu demek istemiştim.

giphy.gif
Çok iyi açıklama. Tamamen katılıyorum, elinize sağlık:kıkırda:

giphy.gif
Teşekkür ederim görüşünüz için. Dediğiniz şeyi ben de ilana koymadan önce düşündüm ancak şuan içinde bulunduğum durum bunu gerektiriyor. Şuan için acelem yok. Belki daha sonra parça satışına çıkarabilirim.

Güzel yorumlar için teşekkürler.

Yani fiyatına bir şey yazmamışım onu da ekleyeyim. Dolar kurunun yükselmesini filan hesaba katmayacağım.

Ürünlerin fiyatları belli şu anda. 2. el ürün hesaplanır iken, ürünün sıfır fiyatının %25-30'u kadar indirim olur. Ürünlerin garantileri devam ediyor ve sorunsuz ürünler ise.

Yani 1000 TL'lik bir ürünün 2.el fiyatı 700-750 TL civari olması gerekir. Buna göre hesaplanması en doğrudur.
Cihazda ufak sorunlar var ise, sorunun durumuna göre bu indirim üzerine alıcı ile satıcı pazarlık yapar ve fiyatı belirlerler.

Söylediğim gibi kasamı satar iken alıcı ile bunu konuştuk. Adam benim kafada birisi. Mühendismiş zaten. 1 senelik ürünlerdi sattığım parçalar garantili kutulu sorunsuz. İndirim olarak %22.5 ile anlaştık.
Ürünleri aldıktan sonra dediği tek laf. "Sıfır ürün almış gibiyim boşuna %22.5 daha fazla para ödemekten kurtardın beni."

Alanda memnun kaldı, satanda.

Özet olarak söyleyeceğim son söz ise; 2. el ürünlerin mantığı alıcı olarak fiyat cazibesidir. Alıcı için uygun olacak ki, sıfırını almayıp uygun fiyata 2. el alacak.
Ama bu demek değildir ki satıcının ürünü satar iken zarar etmesi. Fakat ilk başta söylediğim durum var. Dolar mevzusu. Bu durum olayı bozuyor. Bunun içinde alıcı satıcıya, satıcı da alıcıya yardımcı olması gerekiyor.

Sevgiler. Hayırlı satışlar.

Sistemi bu senenin Mart ayının sonlarına doğru topladım. Kutu vs itina ile sakladım, ilk günkü gibi duruyor.
Dediğiniz konunun farkındayım zaten, sattığım sistemin şu anki sıfır fiyatı 22-24bin arasında. Kaldı ki, ben zaten koyduğum fiyatta diretmiyorum, alacak kişiyle konuşur anlaşırız bir şekilde.

Sistemi bu senenin Mart ayının sonlarına doğru topladım. Kutu vs itina ile sakladım, ilk günkü gibi duruyor.
Dediğiniz konunun farkındayım zaten, sattığım sistemin şu anki sıfır fiyatı 22-24bin arasında. Kaldı ki, ben zaten koyduğum fiyatta diretmiyorum, alacak kişiyle konuşur anlaşırız bir şekilde.

Söylediklerimi yanlış anlamayın. Verdiğiniz fiyata bir yorum yapmıyorum. Hesap kitapta yapmadım zaten. :D
Ben genelleme yaptım ve size sadece tavsiyede bulundum, tecrübelerime dayanarak. Alacak kişi oturur yapar hesap kitabını. Alıcı satıcı oturur konuşulur anlaşılır. Almaya niyeti var ise zaten.

Ayrıca insanların unuttuğu bir durum var.
Bir ürünün fiyatını satıcı belirler, değerini piyasa.

Siz istediğiniz fiyata istemekte özgürsünüz. "Fiyatı pahalı, indirim şart" diyenlerin %50'sinden fazlası alıcı olmasa da iyi niyet ile yardımcı olmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

;)

Söylediklerimi yanlış anlamayın. Verdiğiniz fiyata bir yorum yapmıyorum. Hesap kitapta yapmadım zaten. :D
Ben genelleme yaptım ve size sadece tavsiyede bulundum, tecrübelerime dayanarak. Alacak kişi oturur yapar hesap kitabını. Alıcı satıcı oturur konuşulur anlaşılır. Almaya niyeti var ise zaten.

Ayrıca insanların unuttuğu bir durum var.
Bir ürünün fiyatını satıcı belirler, değerini piyasa.

Siz istediğiniz fiyata istemekte özgürsünüz. "Fiyatı pahalı, indirim şart" diyenlerin %50'sinden fazlası alıcı olmasa da iyi niyet ile yardımcı olmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

;)
Benim zaten kimseye bir şey dediğim yok ki :) Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.

Güncel şartlarda ekonominin durumunu da dikkate alırsak, bu sistem için ideal ve optimum fiyat 13.000-14.000 TL. Azımsanacak bir rakam değil bana göre. Minimum alt limit 12.500 TL olmalı, daha da aşağı gitmemeli.

Güncel şartlarda ekonominin durumunu da dikkate alırsak, bu sistem için ideal ve optimum fiyat 13.000-14.000 TL. Azımsanacak bir rakam değil bana göre. Minimum alt limit 12.500 TL olmalı, daha da aşağı gitmemeli.
Hele bi' alıcı çıksın da fiyatta anlaşırız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı