i7 8700K ve GTX 1080 sistem toplama

Alp Efe

Hectopat
Daha fazla  
  • CPU:INTEL PENTIUM G4560
  • MOTHERBOARD:MSI H110M PRO
  • RAM:CORSAIR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL 16
  • GPU:MSI RX 470
  • SSD:CORSAIR FORCE LE 240GB
  • HDD:SEAGATE 1TB BARRACUDA
  • CASE:CORSAIR CARBIDE SPEC 01
  • PSU:Corsair VS650
  • MONITOR:ASUS VG245HE
Ben yeni ekran kartı, işlemci, RAM ve anakart almak istiyorum. İşlemci olarak i7 8700 veya i7 7700K düşündüm. Anakart olarak MSI H310M-E, ekran kartı Zotac AMP Edition GTX 1080.
Amazon'dan almayı düşünüyorum ekran kartını. RAM olarak da Corsair Vengeance LPX 16 GB (8x2) 3000 MHz düşündüm.
Önerileriniz var mıdır? Ayrıca Amazon yerine Amerika Postam diye bir site duydum oradan alsam daha mı iyi olur ve ekran kartı olarak bütçeyi biraz zorlayıp MSI veya EVGA tercih etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 8700K alabilirsiniz fakat H310 anakart düşük kalmış. H370 veya en azından B360 kaliteli bir anakart almanızı öneririm. RAM seçimi iyi, 3000-3200 MHz yeterli.
Ekran kartını da EVGA öneririm.

Bence 16 lık kit yerine aynı raminden alıp 16 ya tamamlarsan daha iyi olur. Mhznin faydası 8 gb ram fiyatını çıkarmaz diye düşünüyorum. K serisi işlemci için z370 almanı tavsiye ederim fakat iyi de bir soğutucu almayı unutma. Overclock merakın yoksa oyun oynayacağım ben diyorsan da k serisi işlemci almayarak hem z370 anakart maliyetinden hem de iyi bir soğutucu gereksiniminden kurtulabilirsin. 8700-8600 de 1080 i rahatlıkla besleyebilir.

Dediğim yerlerden kısarak diğer bileşenlere oranla zayıf anakartı daha iyi bir modelle değiştirip ekran kartını da en babasından alabilirsin. örneğin ram mhzsinin kazandıracağı 1-2 fps yerine 500-600 tl daha çok ekran kartına gömüp 1080in sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Dediğim yerlerden kısarak diğer bileşenlere oranla zayıf anakartı daha iyi bir modelle değiştirip ekran kartını da en babasından alabilirsin. örneğin ram mhzsinin kazandıracağı 1-2 fps yerine 500-600 tl daha çok ekran kartına gömüp 1080in sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Amazondan alacağım için en ucuz 3000mhz oluyor ram olarak şuanki bilgisayarım kasa monitör güç kaynağı ssd ve hdd dışında yeni kasa monitör vs alınarak iş yerinde kullanılıcak onun için rami alamam maalesef.

i7 8700K alabilirsiniz fakat H310 anakart düşük kalmış. H370 veya en azından B360 kaliteli bir anakart almanızı öneririm. RAM seçimi iyi, 3000-3200 MHz yeterli.
Ekran kartını da EVGA öneririm.

i7 8700 almaya karar verdim bütçeden dolayı ve zotac fakat anakart konusunda hiç bir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı