i7 8700K ve GTX 660 Ti sistem oyunlarda donuyor

Makaleler
4
Daha fazla  
i7 8700K, Z370 Krait Gaming Anakart, 2x8 G.Skill 3200 MHz Bellek, FSP 600W PSU ve GTX 660 Ti
Oyunlarda FPS değerleri normal seyrederken sıcaklık 70 derece civarında, PUBG ve Fortnite'ta "crash" veriyor.
CS:GO'da oyun donuyor 5 - 6 saniye sonra kendine geliyor, bazen de tamamen bilgisayar donuyor ses takılıyor ve kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için.
Bu sorunu daha önce 660 Ti ile yaşayan birçok kullanıcı var araştırmalarıma göre fakat sebebini bulamadım bir türlü.
Dahili ekran kartıyla denediğimde herhangi bir sorun olmuyor, başka ekran kartı takma fırsatım olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde overclock var mı? RAM ayarlarını manuel mi yaptınız? Herhangi bir hata kodu aldınız mı?
Ayrıca minidump oluştuysa paylaşın;

Herhangi bir overclock bulunmamakta, RAM ayarlarını manuel ve otomatik olarak denedim, XMP ile de denedim sonuç değişmedi ancak 2133 Mhz'e düşürdüğümde donmalar biraz daha azalıyor.
Mavi ekran vermiyor, donuyor bilgisayar. Kendine gelmediği için kapatmak zorunda kalıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı