i7 8700K ve RTX 2080 Ti sistem toplama

Arkadaşlar benim bir bütçe sıkıntım yok. Allah'a şükür belli gelirim var ancak dediğiniz gibi 9.nesil işlemcileri beklemek daha mantıklı. Ayrıca kartların performansını da görmedik haklısınız. Şimdilik en iyisi biraz daha sabır olacak. Ancak şuanki bilgisayarım 8 yıllık bir çöp olduğundan umarım sabırlı olabilirim.

Arkadaşlar benim bir bütçe sıkıntım yok. Allah'a şükür belli gelirim var ancak dediğiniz gibi 9.nesil işlemcileri beklemek daha mantıklı. Ayrıca kartların performansını da görmedik haklısınız. Şimdilik en iyisi biraz daha sabır olacak. Ancak şuanki bilgisayarım 8 yıllık bir çöp olduğundan umarım sabırlı olabilirim.
İmza ile Mesaj, Avatar ile Konu uyumu muazzam. :facepalm:

Bütçe sıkıntın yoksa aşağıda sıralıyorum.
İşlemci arkadaşların dediği gibi yakın zamanda i9-9900K çıkacak ondan almalısın.
  • i9-9900K ya uygun bir anakart modeli msi veya asus (ben msi tercih ederim)
  • Kasa Cooler Master in mastercase i var msi kaplamalı ondan al derim
  • MSI RTX2080 Ti Gaming X Trio Ekran Kartı
  • RAM günümüzde 16 bile fazla ama daha fazlasını istiyorsan ki gereksiz masraf bence 3x8 GB işlemci ve anakartın desteklediği frekanslarda Kingston, G.skill veya Corsair marka bir RAM
  • HDD kullanmamalısın bence bütçe sorunun yoksa.. Aktif olarak kullanacağın oyunlar uygulamalar için hafıza durumuna göre bir M2 SSD + Depolama olarak ise Sata 3 SSD tavsiye ediyorum
  • Minimum 240 mmlik sıvı soğutma kiti
  • PSU için ise testlere bakarak Gold veya Platinum sertifikalı bir ürün
  • Monitör için ise 4K 144Hz 1ms G-Sync (Ülkemizde satılıyor mu bilmiyorum :D:D) özelliklerini barındıran ürün
Bütün yazdıklarımı toplasak güzel bir araba eder işte. Biraz daha zorlarsak Lamborghini aldırabiliriz sana. Gerçekten son derece abartılmış bir sistem. Ancak dediğin gibi para konusunda hiçbir problemin yoksa çok ender sayıda insanın yaşayacağı şeyin tadını çıkar derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı