i7 8700K ve RTX 3070 Ti sistemi güncelleme

salih003

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kasamı güncellemeyi ve DDR5'ya geçmeyi planlıyorum. Ekran kartını şimdilik upgrade etmeyeceğim. Fakat işlemci, anakart ve 32 GB'lık RAM alarak DDR6'ya geçmeyi planlıyorum. Kasamdan memnunum fakat ön taraftaki mesh panelini kaybettim. Ekran kartımda çok iyi soğutmadığından kasnın yan kapağını açmak zorunda kalıyorum. Bu sistemi yükseltmek için bütçem 25-35k arası. PSU bu upgrade için yeterli mi bunu da bilmiyorum. Soğutma da ayrı bir sıkıntı tabii sonraki işlemcimi destekleyecek mi veya yeterli gelecek mi? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Sistemim:
- Anakart: ASUS TUF Z370 Plus Gaming
- İşlemci: i7 8700K.
- Ekran kartı: Zotac RTX 3070 Ti AMP holo
- RAM: Corsair Vengeance 16 X 2
- CPU soğutucu: Cooler Master ML240L RGB.
- Power: Thermaltake Toughpower Grand RGB 750 watt 80 Gold Full moduler
- Kasa: Cooler Master Master Case H500.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Kasamı güncellemeyi ve DDR6'ya geçmeyi planlıyorum. Ekran kartını şimdilik upgrade etmeyeceğim. Fakat işlemci, anakart ve 32 GB'lık RAM alarak DDR6'ya geçmeyi planlıyorum. Kasamdan memnunum fakat ön taraftaki mesh panelini kaybettim. Ekran kartımda çok iyi soğutmadığından kasnın yan kapağını açmak zorunda kalıyorum. Bu sistemi yükseltmek için bütçem 25-35k arası. PSU bu upgrade için yeterli mi bunu da bilmiyorum. Soğutma da ayrı bir sıkıntı tabii sonraki işlemcimi destekleyecek mi veya yeterli gelecek mi? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Sistemim:
- Anakart: ASUS TUF Z370 Plus Gaming
- İşlemci: i7 8700K.
- Ekran kartı: Zotac RTX 3070 Ti AMP holo
- RAM: Corsair Vengeance 16 X 2
- CPU soğutucu: Cooler Master ML240L RGB.
- Power: Thermaltake Toughpower Grand RGB 750 watt 80 Gold Full moduler
- Kasa: Cooler Master Master Case H500.
DDR6 çıkmadı ki.

DDR6 cıkmadı ama 25-35k arası butcenız varsa şu anki sıstemınızı dırek satıp ustune eklemeyı tavsıye ederım bütçe 50kya kadar cıkar oylelıkle.

Anakart ıslemcı RAM'e o kadar para bogmaktansa dedıgım daha mantıklı.
Hocam ben yazılımcıyım kasamı satarsam yenisini toplayana kadar işime bakamam.

Hocam güzel bir upgrade yapmam lazım aynı zamanda dışarda işimi görmek için laptop da alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı