Benq RL2450H.
Kraken X62 önerdiğim nadir sıvı soğutmalardan. Oldukça kalitelidir. Seasonic Prime Platinum çok üst seviye bir modeldir ve bütçe sıkıntınız yoksa almanızı öneririm.
İkisi de iyidir ama Kraken X62 yeterli. Fazladan masrafa girmeyin hiç.
Anladım teşekkür ederim.. Bir de monitör alacağım da 165 Hz 1ms 2K GSYNC TN panel düşünüyorum. Asus'un bir modeli var 5750 civarı ona o kadar vermeye değer mi? Ya da farklı bir model mi tavsiye edersiniz? Son olarak online oyun oynuyorum ben sürekli ve monitörde de iyi görsel istiyorum. IPS mi TN mi almalıyım?
Sanırım soğutucuyu halletmişsiniz, monitöre yetiştim ben
TN ve VA panaller yenileme hızından ötürü tercih sebebi oluyor. VA panellerde renk avantajı da var. IPS daha çok her açıdan ve canlı görüntü için diyebilirim. Oyun için alan yok mu? Elbette var...
Siz birkaç öneri atayım mesela 144Hz yeterli olacaktır sizin için, ekran kartınız 144Hz destekliyor diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam öyle olmalı.
VA Panel:
Game Power
MSI
TN Panel:
View Sonic
IPS Panel:
LG
Sizin attığınız monitör de alınabilir ama hem fiyatta biraz uçuk hem de Hz konusunda 144 maksimum diye biliyorum sizin kartta. Alırsanız, elbette kullanılır ama tercih tabi ki...
Siz bence bir mağazaya gidip TN panel ile IPS paneli karşılaştırmalı görerek kararınızı verin. Muhtemelen @mrandarkan 'ın linkini attığı LG monitöre yöneleceksiniz. Ekstra güzel bir özelliğinden bahsedeyim, o monitörde split screen yazılımı var LG'nin. Ekranı 16:9 ve 5:9 olarak ikiye bölüp çift monitör gibi bile kullanabiliyorsunuz (daha farklı formatlara bölme seçenekleri de var).Viewsonic FreeSync model. Onun dışında LG IPS olarak 5 ms dezavantajı var, gecikme olayı. VA panelde pek önerilmiyor gibi bilemedim. TN panel daha ağır basıyor yine içlerinden, ama TN paneller arasında kaliteli TN model, renk olarak IPS panele yakın modeller vardır diye düşünüyorum aslında.
Siz bence bir mağazaya gidip TN panel ile IPS paneli karşılaştırmalı görerek kararınızı verin. Muhtemelen @mrandarkan 'ın linkini attığı LG monitöre yöneleceksiniz. Ekstra güzel bir özelliğinden bahsedeyim, o monitörde split screen yazılımı var LG'nin. Ekranı 16:9 ve 5:9 olarak ikiye bölüp çift monitör gibi bile kullanabiliyorsunuz (daha farklı formatlara bölme seçenekleri de var).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.