i7 8700K ve RTX ekran kartlı sistem toplama

Şu an 2000 serisinden bir ürün almanızı önermem. Çünkü hala sıkıntıları bitmedi. AMD RX veya 1000 serisine bakmanızı öneririm.

Bu saatten sonra para sıkıntısı yoksa kesinlikle ne Vega serisine, ne de Gtx serisine bulaşılmaz. Rtx 2070 veya rtx 2080 alınır. Rtx 2080Ti için ise fhd için para israfı olur. 2K için bile rtx 2080Ti çok iyi performans sergileyemiyor. 4K geçince diğer ekran kartlarından ayrılıyor performansı. Fakat fhd çözünürlükte çok yüksek fps almak istiyorsanız rtx 2080 alınır. Fakat yanında kesinlikle tekli çekirdek gücü yüksek olan 9600K, 9700K gibi işlemciler tercih edilmeli.

2070 almaya karar verdim. Umarım ileride bir sorun çıkmaz ben de duydum çünkü 2000 serisindeki birkaç sıkıntıyı. Yorum atan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

2070 ile birlikte güç kaynağı, bellek ve monitör önerilerinizi alabilir miyim lütfen?

Ben de almayı düşünüyorum. MSI 2070 modelleri arasında araştırma yaptım, normal Armor modeli ile Armor OC arasında 100Mhz fark var, fiyat farkı ise 500TL civarında. Performans açısından arada fiyat farkına değecek bir durum yok. Gaming X model ile Armor düz arasında ise oyunlarda net 10 FPS fark var, Gaming X model ise 4.000-4500TL bandında.

@Oreki arkadaşın attığı sitedeki 2070 düz Armor modeli ve fiyatı 3.400TL, yanında BF5 de veriyorlar. Açıkçası Cuma indirimlerinde biraz daha fiyatı düşerse direk alacağım. Düşmez ise de büyük ihtimalle alacağım.

Bellek olarak Intel işlemci ile çokça tercih edilen Kingston Hyperx 3200Mhz ürününü tercih edebilirsin.

2070'li bir sistem toplayabilir miyiz? Güç kaynağı, bellek, ekran kartı, monitör ve soğutucu (sıvı soğutucu düşünüyorum) eksik sadece. Yarın almak istiyorum.

Kasam Phanteks P350X, soğutucu ne almalıyım sığar mı acaba?

Yardım edebilir misiniz lütfen? Bugün kararlaştırmak istiyorum.

@Hielaph @199688 @Silinen üye

Son düzenleme:
RTX serisi tam bir 4K oyun canavari bunun yanina FHD monitör almak gibi bir hataya düsmemenizi öneririm

İşte bu yazdığınızdan sonra kafam resmen allak bullak oldu, bilgim de çok olmadığı için korkuyorum yanlış bir şey alırım diye. Bu gece almam lazım ama daha hangi ürünleri bile alacağım bile belli değil hocam. :/

Benim aldigim sistem belki bazi parcalari secmenizde yardimci olabilir. Suraya tiklayin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…