i7 8750 için Windows 11 vs Windows 10

Windows 10 zaten son özellik güncelleştirmesini 22H2 olarak aldı, yani 3 yıldır sadece güvenlik güncelleştirmesi alıyordu 1 sene daha uzatıldı, extra olarak Windows 10 kullanımı yüzde 20 seviyesine falan düşmezse bu bir yıllık süre daha da uzar. Windows sürümü değiştirmek 15 dakikanızı alıyor o yüzden endişe edilecek bir durum yok diye düşünüyorum.
tamamdır teşekkürler düşüyorum sonra bakayım

Windows 10 zaten son özellik güncelleştirmesini 22H2 olarak aldı, yani 3 yıldır sadece güvenlik güncelleştirmesi alıyordu 1 sene daha uzatıldı, extra olarak Windows 10 kullanımı yüzde 20 seviyesine falan düşmezse bu bir yıllık süre daha da uzar. Windows sürümü değiştirmek 15 dakikanızı alıyor o yüzden endişe edilecek bir durum yok diye düşünüyorum.

Hocam simdi kurdum driverları, tam kurdum mu bilmiyorum Driver Booster indirip bakacağım ama gözle görülür derecede bir hız kesinlikle fark etti ve ısınması bile düstü, %25'lerden inmeyen CPU %10'larda şu an.

Hocam şimdi kurdum driver'ları, tam kurdum mu bilmiyorum Driver Booster indirip bakacağım ama gözle görülür derecede bir hız kesinlikle fark etti ve ısınması bile düştü, %25'lerden inmeyen CPU %10'larda şu an.
Driver Booster kullanmayın, yanlış veya eski driver yükleyebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı