Fazlasıyla normal. Hatta düşük bile. 85-90 dereceleri görenler oluyor.i7-8750H işlemcisine sahibim. Boşta 30-40 derece iken, en ağır oyunlarda minimum 2 saat oynayınca 70 derece sıcaklığa çıkıyorum. Sizce bu değer iyi midir?
Laptopunuzun markası nedir?i7-8750H işlemcisine sahibim. Boşta 30-40 derece iken, en ağır oyunlarda minimum 2 saat oynayınca 70 derece sıcaklığa çıkıyorum. Sizce bu değer iyi midir?
Eğer laptop Monster değilse çok güzel değerler.Çok güzel bir değer zamanında içerisinde i5 7300hq işlemci bulunan Asus marka notebook kullanmıştım %80-90 yükte 85° de çalışıyordu.
Evet laptop Monster. Bilgisayarda 4 mod var. Oyun modunda 3.9 Ghz'de çalışıyor işlemci. Tasarruf modunda ise 2.2 Ghz. Ben oyun moduna alıp turbo fanda aldığım değerleri yazdım buraya.8750h +90 da çalışıyor büyük ihtimal laptop Monster o da işlemciyi 3.9 GHz de kullanmadığı için.Kullansa çıkar o sıcaklıklara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.