i7 940Xm overclock yapılır mı?

GOATKEEPER

Centipat
Daha fazla  
RAM
4+4 1066
Ekran kartı
Radeon Hd 5470m
Anakart
Rpga989
İşlemci
İ7 940Xm
i7 940Xm OC yapılabilir mi?
Ve Radeon HD 5470M ile CS:GO ve Valorant'ta 768p de kaç FPS verir?

OC yapılamaz ama doğru bir soğutma ile Turbo Boost'ta güzel frekanslara çıkabilir. CS:GO'da doğru ayarlar ile bir şekilde 60FPS yakalanabilir diye düşünüyorum. Valorant da aynı şekilde 45 FPS civarı oynatır. Ama rekabetçi oyunlar olduğu için yüksek FPS önemli ve değerli. Bu nedenle keyif alır mısınız onu bilemiyorum.

OC yapılamaz ama doğru bir soğutma ile Turbo Boost'ta güzel frekanslara çıkabilir. CS:GO'da doğru ayarlar ile bir şekilde 60FPS yakalanabilir diye düşünüyorum. Valorant da aynı şekilde 45 FPS civarı oynatır. Ama rekabetçi oyunlar olduğu için yüksek FPS önemli ve değerli. Bu nedenle keyif alır mısınız onu bilemiyorum.

Valorant bilmem ama ama CS:GO 60 FPS iyidir.(bana göre)

i7 940Xm OC yapılabilir mi?
Ve Radeon HD 5470M ile CS:GO ve Valorant'ta 768p de kaç FPS verir?

Meraklıysan bu konu üzerinden araştırma yapabilirsin ama kendi tecrübelerimden edindiğim o işlemciyi 4.0GHz da bile kullansan FPS en fazla 60'dan 70'e çıkar. Ekran kartında iş yoksa yapacak bir şey yok. Ama Knight Metin2 gibi işlemciyle çalışan MMORPG oyunlarından verim alınabilir. Aynı anda 15 20 karakter açacaksan faydasını görürsün. Bir de şu ihtimal aklıma geldi eGPU bağlarsan beslemesi anlamında faydası olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı