i7 950 sisteme RX 580 takmak

mete dumanoğlu

Kilopat
Katılım
7 Şubat 2018
Mesajlar
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kamu Personeli
Anakart: RAMPAGE III FORMULA

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07GHz (8 CPUs), ~3.1GHz

Bellek: 22 GB Kingston HyperX Savage 2133MHz DDR3

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6800 Series (1 GB 256 bit)

PSU: 700W

Arkadaşlar bu işin uzmanlarına soruyorum ekran kartımı "Sapphire RX580 NITRO" ile değiştirmek istiyorum zararı olur mu ? Darboğaz denen bit şey var etkisi olur mu? Anakartımı ve RAM'imi değiştirmem lazım mı? Çünkü oyunları kaldırmamaya başladı ekran kartım.
 
İ7 870+GTX 1050Tİ kullanan birisi olarak söylüyorum. Darboğaza ihtimal pek vermiyorum ancak güncel işlemciyle 100 FPS aldığın yerde bu işlemciyle 10 FPS gibi aşağısını görebilirsin. Sistem yükseltme için ortalama 3K TL harcayacağını varsayarsak 10-15 FPS pek de önemli değil.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı