Great689
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle sorunum. Şu anki kullandığım anakarttan hiç ama hiç memnun değilim. Sebebi ise ne zaman bilgisayar boştaysa hoparlörümden veya kulaklığımdan cızırtı sesleri gelmesi. Mouse ile hareket ettirdiğim zaman, kasanın içinden gelen cızlama sesleri olması. İşin tuhafı oyuna girdiğimde bu sesler gidiyor. Sadece bilgisayar boştayken oluyor. Galiba akımla ilgili bir sorunu var anakartın. Önceki kullandığım anakart da böyle bir şey yoktu. Hoparlörü veya kulaklığı kasanın ön paneline taktığım da herhangi bir sorun yok. Ne zaman arka jaklara takarsam, sorun başlıyor. Böyle telefon çekmez ya, cızlama olur. Öyle bir ses geliyor. Sistemim şöyle:
İşlemci: i7-9700K LGA 1151
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240MM
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2070
Anakart: Gigabyte Z390 GAMING X
Depolama: Samsung 960 Evo 500 GB M.2 SSD
Bellek: Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz DDR4 RAM
PSU: Thermaltake 750W PSU + Kasa
Önereceğiniz anakartlar ASUS markası olursa sevinirim. Anakartı, Gigabyte almak istemiyorum. Aklımdaki anakart bu: Asus Tuf Z390M-Pro Gaming Intel Z390 Anakart Fiyatı- Vatan Bilgisayar Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
İşlemci: i7-9700K LGA 1151
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240MM
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2070
Anakart: Gigabyte Z390 GAMING X
Depolama: Samsung 960 Evo 500 GB M.2 SSD
Bellek: Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz DDR4 RAM
PSU: Thermaltake 750W PSU + Kasa
Önereceğiniz anakartlar ASUS markası olursa sevinirim. Anakartı, Gigabyte almak istemiyorum. Aklımdaki anakart bu: Asus Tuf Z390M-Pro Gaming Intel Z390 Anakart Fiyatı- Vatan Bilgisayar Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: