i7 9700K için anakart önerisi

Dediklerinizi tam anlayamadım. Ryzen alıp daha iyi bir anakart alıp oc mu yapın demek istediniz? Eğer öyleyse ben ilerisi için de gidecek bir işlemci istiyorum. Eğer yanlış anladıysam daha basit anlatabilir misiniz?
Ya bazı kişiler araştırmadan bilgisayar satın alıyor. Adam 1 2 yıl önce H serisi bir anakart almış. Yanına İ7 6700K almış, sonradan öğreniyor ki elindeki işlemciye fazla para vermiş, ve bu parayı geri kurtarmak istiyor. İşte sizde elinizdeki İ7 6700'ü verip, üstüne de 150 200 lira gibi bir mebla koyarak bu adamdan İ7 6700K'yı alıyorsunuz ve Overclock basıyorsunuz.

Onun dışında illaha soket değişecekseniz,Ryzene yönelerek 300 lira gibi bir paradan tasarruf edebilirsiniz.

Ya bazı kişiler araştırmadan bilgisayar satın alıyor. Adam 1 2 yıl önce H serisi bir anakart almış. Yanına İ7 6700K almış, sonradan öğreniyor ki elindeki işlemciye fazla para vermiş, ve bu parayı geri kurtarmak istiyor. İşte sizde elinizdeki İ7 6700'ü verip, üstüne de 150 200 lira gibi bir mebla koyarak bu adamdan İ7 6700K'yı alıyorsunuz ve Overclock basıyorsunuz.

Onun dışında illaha soket değişecekseniz,Ryzene yönelerek 300 lira gibi bir paradan tasarruf edebilirsiniz.
Dediğiniz mantıklı fakat nereden bulabilirim bu durumu yaşayan birini?

Dediğiniz mantıklı fakat nereden bulabilirim bu durumu yaşayan birini?
Ben cevaplayayım: Bulamazsın. Net.
Kendini o farazi adamın yerine koy, işlemciye fazla para vermişsin (güya), sonra adamın biri çıkıyo diyo ki ben sana benim işlemcimi vereyim, üstüne de 150-200 lira para vereyim, sen işlemcini bana ver. Sen böyle bir teklifi kabul eder miydin? Bu adam kimdir, vereceği işlemci nasıl, bi sıkıntısı var mı, decap mi yapmış, başına bişey mi gelmiş hiçbir şey bilmiyorsun.

Kendini o farazi adamın yerine koy, işlemciye fazla para vermişsin (güya), sonra adamın biri çıkıyo diyo ki ben sana benim işlemcimi vereyim, üstüne de 150-200 lira para vereyim, sen işlemcini bana ver. Sen böyle bir teklifi kabul eder miydin? Bu adam kimdir, vereceği işlemci nasıl, bi sıkıntısı var mı, decap mi yapmış, başına bişey mi gelmiş hiçbir şey bilmiyorsun.
Doğru, diyecek bir şey yok...

Al sat gruplarında ara ara böyle şeyler gördüm. Aklıma oradan geldi. Birde işlemci çok zor bozulan bir parça fiziksel birşey görmediği sürece bu kadar güncel bir işlemciyi bozmak aşırı zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı