i7-9700K için anakart ve işlemci soğutucusu önerisi

mcimentr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendimi bildim bileli AMD kullandım. Artık sıkıldım bir kere de Intel kullanmak istiyorum. Ama Intel sistemler hakkında hiç bilgim yok. i7-9700K için anakart ve işlemci soğutucusu önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtmediğiniz için orta seviyeli ürünler öneriyorum:
Soğutucu
Anakart

Anakart olarak Asus Z390-A öneriliyor işlemcinin yanında paket olarak. Ona ne diyorsun hocam? Birde kasam sıvı soğutma için yeterli büyüklükte değil. 2000 dolarım var amazonda ama 1000 dolara kapatmayı düşünüyorum 3 parçayı.

MSI Core Forzr XL stoklarda yok üretimi durmuş herhalde.

Amazon north americadan sipariş veriyorum stokta var görünüyor hocam iyi midir bu soğutucu?

Anakart olarak MSI MPG Z390 Gaming PRO Carbon LGA115 bunu ekledim sepete. Dış kasa öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Amazon north americadan sipariş veriyorum stokta var görünüyor hocam iyi midir bu soğutucu?

Kendisi iyi bir soğutucudur.Alabilirsiniz.
Anakart Z390 Gaming Pro Carbon, Z390 Meg ya da Z390 MPG daha aşağısı ile iyi bir OC yapmanız zor VRM’ler boğulacaktır.
240 MM sıvı soğutma almanız iyi olur.

,Hocam kendisi sıvı soğutmanın kasasına sığmayacağını söyledi.

MSI MPG Z390 Gaming PRO Carbon LGA1151 ekledim sepete arkadaşlar. Soğutucuyuda ekledim. Son bir de dış kasa tavsiyesi alabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı