i7 9700K Overclock Tavsiyesi

i7 9700K lehimli ısı dağıtım çözümüne sahip. Bu yüzden overclock potansiyeli 8. nesle göre daha iyi. 5-5.5 GHz aralığına çıkılabilir anakartınız iyiyse. Tabi işlemcinizin de silikon kalitesi önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bende de İ7 9700k işlemci var CM ml240l almayı düşünüyorum performansı soğutma değerleri ve gürültü düzeyi genel olarak nasıl

Merhaba bende arkadaşın sistemine yakın bir sistem kuracağım için yeni konu açmak istemedim.

9700K için overclock' a müsait Micro ATX anakart tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba?

Çok üst düzey bir overclock işlemi yapılmayacak genel olarak voltaj verilmeyecek. Kompakt olması önemli. Soğutucu olarak ML240L kullanacağım.

PSU içinde bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Ben aynı işlemci ve aynı sıvı soğutmayı MSI MAG Z390M Mortar Micro ATX anakart ile kullanıyorum, gayet memnunum. Tabi anakart özelliklerine bak bu anakart benim isteklerimi karşılıyordu.

5 GHz çerez bir değer anakart ve soğutucunuz için. Çok rahat kullanılabilir.

Ben de aynı işlemci ve sıvı soğutmayı kullanıyorum ana kartımı üstteki cevapta belirttim. Overclock yapma işini otomatik olarak MSI Dragon Center OC seçeneğini seçerek yapmak ile videolarda izlediğimiz voltajı elle ayarlama gibi işler arasında bir fark olur mu ? Yani frekans açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…