ero1
Decapat
i7 9700K islemci icin Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB Led Fanlı 240mm İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi kullanacagım. i7 9700K'yı bu sogutma sistemiyle kaç GHz'e overclock yapabilirim?
Anakart : MSI MAG Z390 TOMAHAWK Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) RGB Anakarti7 9700K lehimli ısı dağıtım çözümüne sahip. Bu yüzden overclock potansiyeli 8. nesle göre daha iyi. 5-5.5 GHz aralığına çıkılabilir anakartınız iyiyse. Tabi işlemcinizin de silikon kalitesi önemli.
5 GHz çerez bir değer anakart ve soğutucunuz için. Çok rahat kullanılabilir.Anakart : MSI MAG Z390 TOMAHAWK Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) RGB Anakart
5 GHz'e overclock yapsam sıvı sogutucum yeterli olur mu? Sıcaklık sizce ne kadar olur?
i7 9700K lehimli ısı dağıtım çözümüne sahip. Bu yüzden overclock potansiyeli 8. nesle göre daha iyi. 5-5.5 GHz aralığına çıkılabilir anakartınız iyiyse. Tabi işlemcinizin de silikon kalitesi önemli.
Merhaba bende arkadaşın sistemine yakın bir sistem kuracağım için yeni konu açmak istemedim.
9700K için overclock' a müsait Micro ATX anakart tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba?
Çok üst düzey bir overclock işlemi yapılmayacak genel olarak voltaj verilmeyecek. Kompakt olması önemli. Soğutucu olarak ML240L kullanacağım.
PSU içinde bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.![]()
5 GHz çerez bir değer anakart ve soğutucunuz için. Çok rahat kullanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.