i7 9700K RTX 2080 Sisteme PSU Tavsiyesi

Teşekkür ederim özgür bey bu konuya dikkat edeceğim, sanırım benim attığım PSU'da var, başka sitelerden gördüğüm kadarıyla, olmadı bu ürüne yönelebilirim.

8+8 CPU beslemeli 750W 80+ Gold üzeri PSU ları araştırmalısınız. Hatta sosyalde arat bu konu hakkında baya birşey yazılmış bir konu vardı orda tavsiye edilen PSU lar sorun çıkarmaz. Ben Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold PSU sipariş ettim ama nanakatologdan 1 ay olacak belki haftaya elimde olma ihtimali var mesela bunu direk bekletmeden satan bir yerden alabilirsin. Fiyat olarak uygun birşey arıyor iseniz High Power 850W 80+ GOLD Performance GD 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı (HPS-850GD-F14C) - Bilgisayar Bileşenleri bunu direk alabilirsiniz. Bir şikayeti olan duymadım.

Teşekkür ederim özgür bey bu konuya dikkat edeceğim, sanırım benim attığım PSU'da var, başka sitelerden gördüğüm kadarıyla, olmadı bu ürüne yönelebilirim.
Rica ederim ne demek. @Özcan ÖZCAN'ın yazdığı PSU'yu da tercih edebilirsiniz eğer düşük bütçeli birşey arıyorsanız. High POWER'da kaliteli bir markadır. Ama onda da 8 pin CPU çıkışı var sanırım.

Ya şöyle bi durum var, ben sistem toplamaya akrabamla gidiyorum ve İstanbul İtopya'dan toplayacağız, o yüzden internetten alamayabilirim, dükkanda bulunan psulardan seçmem gerekecek

İkinci el 400 500 arasına EVGA G2 ya da G3 750W 80+ Gold Power alıyorsun keyfine bakıyorsun. İstanbuldasın zaten bulman çok kolay olacaktır. Sahibinden de satan çok çoğu Amazon'dan alınma ama 10 sene garantili bir Power sattığım son 3 sisteme bu şekilde ikinci el Power aldım sıfırı 800 1000 TL olan Power'ı bu şekilde çok uyguna alıp kaliteyi yaşıyorsun. Full modüler taş gibi Power eline aldığında kaliteyi hissediyorsun. Bir ürünü bu kadar kolay övmem tavsiyem budur. Power'ı alıp İtopyaya yanında götürürsün diğer malzemeleri oradan alırsın montaj esnasında verirsin arkadaşa senin getirdiğin Power'ı kullanır. Power'ı bizden almadın toplamayız diyeceklerini sanmıyorum. Derlerse onların ayıbı zaten powersız bile aşağı yukarı 10K tutarında alışveriş yapacaksın. Ayrıca bu modellerde 4+4 CPU kablosundan 2 tane var yani Z390 ya da X570 çift CPU güç soketli anakartlara sorunsuz bağlayıp çatır çatır OC yapabileceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu PSU nasıldır sizce? Sanırım bunda 8+8 çıkış var, fotoğraflarda gözüküyor, sizin yorumunuz nedir?

Şöyle bir terchite vardı, yazmayı unutmuşum, FSP nasıl bir markadır bilmiyorum

Minimum 600 Watt 80+, güç kaynağınızın rahat çalışması için ise 700-750 Watt 80+ ürünler tercih edilebilir. Marka olarak Corsair, Seasonic ve FSP öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…