i7 9700K sistemde RAM yükseltmek

Kral Corsair 16 GB Ram 2400tl civarlarında şuan amazonda. Amazon.com.tr
Ben özellikle amazondan alma taraftarıyım ki eğer hatalı bir ürün olursa iade ve değişimde sorun yaşamayayım.

İdefixten daha önce hiç alışveriş yapmadım. Trenyol N11 gibi sitelere de düşmemeye çalışıyorum çünkü gram güvenmiyorum.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Herkese iyi günler diliyorum ellerinize kollarınıza sağlık.

İdefixten daha önce hiç alışveriş yapmadım. Trenyol N11 gibi sitelere de düşmemeye çalışıyorum çünkü gram güvenmiyorum.
Daha 2 ay önce sistem upgrade ettim hocam. Mediamarkt, amazon, pttavm ve n11 üzerinden aldım parçalarımı. Önemli olan siteden çok satıcı.

Daha 2 ay önce sistem upgrade ettim hocam. Mediamarkt, amazon, pttavm ve n11 üzerinden aldım parçalarımı. Önemli olan siteden çok satıcı.
Tekrardan ellerinize sağlık. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İlk fırsatta bir 16 upgrade yapacağım. BIOS ayarlarından da XMP açacağım.

Hocam yine sizi rahatsız edeceğim ama
Bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…