Zarara girmek değilde daha dengeli sistem kurulabilir demeye çalışmışlar sanırım.Yani alsam zarara mi girerim bütçem bu
Zarara girmek değilde daha dengeli sistem kurulabilir demeye çalışmışlar sanırım.Yani alsam zarara mi girerim bütçem bu
Yani alsam zarara mi girerim bütçem bu.
i5 9600K almak istemiyorum dostum. i7 9700K özellikleri iyi.İ5 9600k işinizi rahatlıkla görür. Yani i7 almak zorunda değilsiniz fakat zararı var mı ? Yok.
Her oyun artik çoklu çekirdeğe geçicek dimi 2019 dan sonrasi
Ama ben online oyunda oynuyorum baya
i5 9600K almak istemiyorum dostum. i7 9700K özellikleri iyi
Hocam AMD şikayetleri de oluyorHepsi geçecek diye bir şey söyleyemem fakat artık yavaş yavaş geçiliyor. Ayrıca intelin cpu kullanımı genelde fazla oluyor örnek vermek gerekirse:
Oynadığınız bir oyunda Ryzen kendisini %30 civarında kullanıyor,
İntel ise kendisini % 60 civarında kullanıyor.
Oyun oynarken aynı anda arkada discord,skype,spotify,google-youtube gibi uygulamalar açıkken Ryzen zaten kendini az kullandığı için hala rahat çalışır fakat intel zaten kendini fazla kullandığı için daha fazla kullanacak ve ani fps düşmeleri yaşanabilir sıkıntısı bu intelin.
Ama dediğim gibi 1080p de intel az bir şey daha önde ama aradaki fiyat farkına değmez gidin ryzen 5 2600x alın ama illa intel diyorsanız i5 9600k işinizi fazlasıyla görecektir.
Bu arada yanlış anlaşılmasın iki firmayı da seviyorum. Fanboyluk durum yok ortada.
Ne tür şikayetler söylerseniz aklınızdaki soruları yanıtlayabilirim belki.Hocam AMD şikayetleri de oluyorBir yandan ondan korkuyorum.
İsinma sorunlari oluyormuş ve 1080p için kotu diyorlar.Ne tür şikayetler söylerseniz aklınızdaki soruları yanıtlayabilirim belki.
İsinma sorunlari oluyormuş. ve 1080p için kotu diyolar
Neden AMD alınmasına karşısınız ?Çok iyi besler ve İntel`den şaşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.