i7 9700K ve GTX 1660S sistem toplama

Starline

Hectopat
Arkadaslar Amerika'dan arkadaşım i7 9700K islemci getiriyor. Benim de elimde kutusu açılmamış MSI GTX 1660S Gaming X ekran kartı var. Bu sistem için en ucuz şekilde diğer parçaları toplayabilir misiniz?

Arkadaşlar kasanın RGB'li falan olması benim için önemli değil. Performans olumsuz etkilemeyecek en ucuz parçaları arıyorum ve ileride yayın yapabilirim.

Bütçe?

Bütçe?

Sistem güzel.

Bütçe?

Kardesim belirli bir butcem yok en az masrafla isin icinden cikmaya calisiyorum mesela ssd olarak corsair mp510 alicam seninkinden biraz daha ucuz bana 240 gb yeter herturlu kasayla guc kaynagini daha ucuza getiremezmiyiz sogutucu sart mi islemcinin kendi sogutucusu olmuyor mu ?

Kardesim belirli bir butcem yok en az masrafla isin icinden cikmaya calisiyorum mesela SSD olarak Corsair MP510 alacağım seninkinden biraz daha ucuz bana 240 GB yeter her türlü kasayla guc kaynagini daha ucuza getiremez miyiz sogutucu sart mi islemcinin kendi sogutucusu olmuyor mu?

9700K işlemcinin yanında soğutucu gelmiyor, yani soğutucu almak şart, ama daha ucuz bir soğutucu alabilirsiniz, 240 GB SSD yeter diyorsanız ve fiyattan kısmak istiyorsanız şöyle bir sistem kurabilirsiniz:

Toplam 3588 TL.

Önerdigin kasa ve PSU yerine https://www.hepsiburada.com/frisby-...-fan-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000KA99R bunu alsam 200 TL kar ediyorum sence iyi fikir mi ve bir de 3000 MHz yerine 3200 MHz almak gozle gorulur performans artisi saglar mi? Daha onceden 3200 MHz Dual kit RAM kullaniyordum PC'yi satmadan once.

Kesinlikle iyi bir fikir değil, berbat bir PSU var içerisinde, sisteme zarar verebilir.
3000MHz ile 3200MHz arasında çok yüksek bir fark olmaz.

9700K işlemcinin yanında soğutucu gelmiyor, yani soğutucu almak şart, ama daha ucuz bir soğutucu alabilirsiniz, 240 GB SSD yeter diyorsanız ve fiyattan kısmak istiyorsanız şöyle bir sistem kurabilirsiniz:

Toplam 3588 TL.

Onerilerin icin cok sagol kardesim burada sadece ssd yi degistiricem galiba m2 kullanmak istedigim icin corsair mp510 kullanicam eger abd den arkadasim 970 evo getirmesse birde daha onceden gskill ripjaws 2×8 16 gb dual kit ram kullandim senin attigin ramle arasinda performans farki olur mu ?
Kesinlikle iyi bir fikir değil, berbat bir PSU var içerisinde, sisteme zarar verebilir.
3000MHz ile 3200MHz arasında çok yüksek bir fark olmaz.
EyvAllah kardesim msi kasa zalman psu alcam galiba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı