i7 9700K ve GTX 1660S sistem toplama

Onerilerin için cok sağ ol kardesim burada sadece SSD'yi degistireceğim galiba M.2 kullanmak istedigim için Corsair MP510 kullanacağım eger ABD'den arkadasim 970 Evo getirmesse bir de daha onceden G.Skill Ripjaws 2×8 16 GB Dual kit RAM kullandim senin attigin RAM'le arasinda performans farki olur mu?

1.RAM konusunda arada büyük bir fark olmaz 3-4 FPS belki.
2.arkadaşınız M.2 SSD getirmezse uygun fiyatlı olarak şunu öneririm:

MP510 fiyatına 480 GB SATA SSD alınabilir, M.2 olarak yukarıda attığım daha uygun fiyatlı, hız olarak bir tık düşük ama o farkı hissetmezsiniz.

MP510 fiyatına 480 GB SATA SSD alınabilir, M.2 olarak yukarıda attığım daha uygun fiyatlı, hız olarak bir tık düşük ama o farkı

MP510 fiyatına 480 GB SATA SSD alınabilir, M.2 olarak yukarıda attığım daha uygun fiyatlı, hız olarak bir tık düşük ama o farkı hissetmezsiniz.
Sata ssd istemiyorum m2 lazüm haklisin daha ucuza geliyor pc zaten i7 9700k islemcili olacagi icin ssddeki o hiz farki cok daha onemli ama sandisk nasil bir markadir birde ben adata hic kullanmadim nasil bir markadir ve biostan 3000 mhz kullanmak icin ocmi yamak lazim

SATA SSD istemiyorum M.2 lazüm haklisin daha ucuza geliyor PC zaten i7 9700K islemcili olacagi için SSD'deki o hiz farki cok daha onemli ama SanDisk nasil bir markadir bir de ben Adata hiç kullanmadim nasil bir markadir ve BIOS'tan 3000 MHz kullanmak için ocmi yamak lazim.

Söylediğinizi tam anlamadım, SSD'nin hızlarının işlemciye bir katkısı yok, sadece render, dosya taşıma vs. gibi işlemleri hızlandırıyor, SanDisk iyi bir markadır, Adata markası da iyidir ama hangi modeli düşünüyorsun?

RAM'leri 3000MHz olarak kullanmak için BIOS'tan XMP ile 3000MHz'e çekmeniz gerekiyor.

Söylediğinizi tam anlamadım, SSD'nin hızlarının işlemciye bir katkısı yok, sadece render, dosya taşıma vs. gibi işlemleri hızlandırıyor, SanDisk iyi bir markadır, Adata markası da iyidir ama hangi modeli düşünüyorsun?

RAM'leri 3000MHz olarak kullanmak için BIOS'tan XMP ile 3000MHz'e çekmeniz gerekiyor.
Tamam kardesim tam da dedigin sisstemi alicam insAllah birde bana 9700k yerine 9900k gelebilir eger 9900k gelirse diger parcalarda bir degisiklik yapmam gerekir mi ?

Tamam kardesim tam da dedigin sisstemi alacağım inşallah bir de bana 9700K yerine 9900K gelebilir eger 9900K gelirse diger parcalarda bir degisiklik yapmam gerekir mi?

Parçalarda değişiklik yapmaya gerek yok, SSD konusunda farklı bir SSD alacaksan konu aç, iyi bir SSD değilse seni bilgilendirelim, iyi geceler.

Parçalarda değişiklik yapmaya gerek yok, SSD konusunda farklı bir SSD alacaksan konu aç, iyi bir SSD değilse seni bilgilendirelim, iyi geceler.
EyvAllah kardesim cok makbule gecti
https://www.technopat.net/sosyal/konu/240-hz-moenitoer-tavsiyesi-detayli.1163207/ su konuya bakabilir misin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı