İşlemci olarak i7-9700K alacağım.
Fakat PSU, ekran kartını dikey olarak takmak için PCI Express X16 uzatma kablosu ve son olarak da yüksek performanslı termal macuna ihtiyacım var fakat bir türlü karar veremedim.
PSU yükte değilken sessiz çalışsın istiyorum ayrıca ASUS RGB header takacağım için 750W işimi görür diye düşünüyorum.
PCI Express X16 uzatma kablosunda ise 30-40 liralık modellerde yükteyken ısınma problemi olduğunu belirtmişler.
Bu sisteme yakışır öneriler istiyorum, şimdiden teşekkürler.
S. A hocam. Pci Express x16 kablosu olarak hangi ürünü tercih ettin. Bende buna benzer Bi sistem kurdum. Kasam corsair carbide 275r aldım. Dik olarak konumlandırma zorundayım. Bunu aldım uzatm kablosu yorumunuz nedir?
Platoon Pcı E Pcı-E Express 16X İçin 16X Yükseltme Uzatma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
S. A hocam. Pci Express x16 kablosu olarak hangi ürünü tercih ettin. Bende buna benzer Bi sistem kurdum. Kasam corsair carbide 275r aldım. Dik olarak konumlandırma zorundayım. Bunu aldım uzatm kablosu yorumunuz nedir?
Platoon Pcı E Pcı-E Express 16X İçin 16X Yükseltme Uzatma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!