i7 9700K ve RTX 2080 Sistem Tavsiyesi

1440p monitör bütçemi aştığı için 1080p yi tercih ettim
Öncelikle iyi akşamlar dilerim herkese kısa sürede çok fazla mesaj yazdığım için üzgünüm sebebi siparişi bu akşam verecek olmam tekrardan kusura bakmayın. Verdiğiniz tavsiyeler üzerine anakartımı Asus Z390 TUF Pro Gaming 2133mhz-4266mhz(OC) 1151p v2 ATX Anakart ve RAM'leri ise Kingston 16GB(2x8) HyperX Predator Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram olarak güncelledim. Monitörü 1440p çıkarmaya bütçem el vermiyor bir kaç ay sonra SSD alacağım ayrıca işlemci için soğutucu almam şart mı şartsa hangi soğutucuyu önerirsiniz bu konuda bilgi alabilir miyim, son olarak gördüğünüz başka bir eksiklik var mı?
Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x4 16GB daha uygun olurdu.
Yinede güzel sistem şimdiden hayırlı olsun.

Dostum 1 yıl sonra fiyatlar ne olur bilinmez. Sen işlemciyi 9600K yap mönitörü de 2K yap. RTX2080'e 1080p yazık boşuna para veriyorsun o kadar. Monitörü benim yaptığım gibi 2.el temiz bulabilirsen güzel olur. 2800 liralık monitörü 1800 liraya aldım. Garantili tertemiz ölü pikselsiz :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı