i7-9700K ve RTX 3060 ile düşük FPS

Prax

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX Fury Black 8 GB 2400 MHz DDR4 HX424C15FB2/8 Bellek
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata 3 2.5" S
Ekran kartı
MSI GEFORCE RTX 3060 GAMING X 12GB GDDR6 192bit NV
Anakart
MSI MAG B365M MORTAR Intel B365 Soket 1151 DDR4 26
İşlemci
Intel Core i7-9700K 3.6 GHz LGA1151 12 MB Cache 95
Stok fan ile sistemi kullanıyorum.
MSI MAG CoreLiquid 360r 3x120mm ARGB fanlı sıvı soğutma kullanıyordum ancak RAM'le birlikte sıvı soğutucum şu an bozuk durumda olduğu için.
Ama Steam PUBG'de şu an 50-70 arasinda FPS alıyor ve donuyormuş gibi hissediyorum. Normalde ekranda bir görüntü kopması dahi vesaire de yaşamıyorum. Güç seçeneklerinden yüksek performansı 100'e çektiğim zaman işlemci ısınıyor sistem. Şu an sıvı soğutma ve RAM olmadığı için darboğaz yapıyor olabilir mi? Sistem üzerinde şu an sadece 8 GB RAM var, o da PUBG için yetersiz kalıyor. Şu an cidden şaşkınlıklar içersindeyim. Sorunu cidden anlamıyorum. İşlemci de iyi, ekran kartı da. Sizce sorun ne olabilir? Bu kadar düşük FPS almam normal değil.

Ben teşekkür ederim, iyi sahurlar
Hocam yine seni rahatsız ettim ekran kartının kullanımı yüzde 5 ve 10 arası değişiyor bunun nedeni işlemcinin ısınması mı oluyor

Dosya Ekleri

• 6545646.png
    66,9 KB · Görüntüleme: 38
Hocam ultra ayarlar 80-90 fps arası dediğiniz gibi sanırım sıcaklık sorun ekran kartıyla işlemci şuan denge de değil gibi sizinde dediğiniz gibi sıcaklık sıcaklıklara bakmadım ekran kartı sıcaklığı normal işlemci yine yükseliyor 99 da bıraktım 100 yapınca direk sıcaklık 100 oluyor

Soğutucu gelmeden bunu çözmek imkansız hocam. Bir müddet böyle idare edere edin ya da soğutucu gelmesini bekleyin.

Hocam araştırdım biraz i7 9700K Sıvı soğutucu kullanmadan ısınıyormuş aşırı sanırım ve performansı aşırı düşürüyormuş o olmayınca

Tam sana yazarken işlemci kendini kapattı ısıdan dolayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…