i7-9750H 45W ile nasıl sınırlandırılır?

LockDownTR

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist-EGM
Arkadaşlar, cihazımın termal macununu 2 kez farklı markalarla değiştirdim, değişimde bir problem yok. Nizami şekilde tüm gerekenleri yaptım ama MSI Afterburner programı açıkken işlemcim 3988 MHz çalışıyorken CPU Power 50.1W olarak çalışıyor ve 90-95 derecelere çıkıyor. Fanlar yüksek sesle çalışıyor, işlemci Power kafama takıldığı için Intel sayfasından baktım. Orada 45W en fazla yazıyor. Ben bunu nasıl 45W olarak sınırlarım yardımcı olur musunuz?
  • Cihazım Monster Tulpar T7 19.3.
  • 16 GB RAM.
  • GTX 1660 Ti.
  • i7 9750H.

Arkadaşlar, cihazımın termal macununu 2 kez farklı markalarla değiştirdim, değişimde bir problem yok. Nizami şekilde tüm gerekenleri yaptım ama MSI Afterburner programı açıkken işlemcim 3988 MHz çalışıyorken CPU Power 50.1W olarak çalışıyor ve 90-95 derecelere çıkıyor. Fanlar yüksek sesle çalışıyor, işlemci Power kafama takıldığı için Intel sayfasından baktım. Orada 45W en fazla yazıyor. Ben bunu nasıl 45W olarak sınırlarım yardımcı olur musunuz?
  • Cihazım Monster Tulpar T7 19.3.
  • 16 GB RAM.
  • GTX 1660 Ti.
  • i7 9750H.
Servise gönderin.

Arkadaşlar bu sorun artık beni gerçekten yordu 2 termal macun markası denedim sonuçlar aynı haftada 10 kez macun değiştiriyorum acaba az mı oldu çok mu oldu macun miktarı diye ama araştırmalarım sonucu sonunun cpu power sorunu olduğunu buldum, 45w olsa bahsettiğim kısım eminim cihaz 85 derecelere düşecek

Arkadaşlar bu sorun artık beni gerçekten yordu 2 termal macun markası denedim sonuçlar aynı haftada 10 kez macun değiştiriyorum acaba az mı oldu çok mu oldu macun miktarı diye ama araştırmalarım sonucu sonunun CPU Power sorunu olduğunu buldum, 45W olsa bahsettiğim kısım eminim cihaz 85 derecelere düşecek.

45W a çektiğiniz zaman sıcaklık düşer ama performans da düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı