i7-9750H 45W ile nasıl sınırlandırılır?

LockDownTR

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist-EGM
Arkadaşlar, cihazımın termal macununu 2 kez farklı markalarla değiştirdim, değişimde bir problem yok. Nizami şekilde tüm gerekenleri yaptım ama MSI Afterburner programı açıkken işlemcim 3988 MHz çalışıyorken CPU Power 50.1W olarak çalışıyor ve 90-95 derecelere çıkıyor. Fanlar yüksek sesle çalışıyor, işlemci Power kafama takıldığı için Intel sayfasından baktım. Orada 45W en fazla yazıyor. Ben bunu nasıl 45W olarak sınırlarım yardımcı olur musunuz?
  • Cihazım Monster Tulpar T7 19.3.
  • 16 GB RAM.
  • GTX 1660 Ti.
  • i7 9750H.

Son düzenleme:
Hocam o zaman o sistemde bir anormallik var. Voltaj ile oynasanizda sorun çözülmez gibi. BIOS güncellemesi yaptınız mı veya BIOS'un güncel olup olmadığını kontrol edebilir misin?
Yeni sordum 2 gün önce 2 sene oldu cihazı alalı hala bios güncellemesi gelmedi.

Sorun sandigin şey aslinda sorun degil ki neredeyse butun Gaming laptoplar o sicakliklarda calisiyor zaten takma kafana.

İşlemci gerektiğinde hız aşırtma yapar o yüzden kısa süreli de olsa 80 Watt'a kadar güç çekebilir i7 9750H. Monster'in yazılımında Dengeli modu yok mu?

ThrottleStop yükleyin TechPowerUp'un sitesinden. Klasöre çıkartın. Programı çalıştırın. Ardından TPL sekmesinin fotoğrafını atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…