i7 9750H "DRIVER_POWER_STATE_FAILURE" hatası

Nota41

Femtopat
Daha fazla  
Hangi oyuna girersem gireyim belirli bir süre sonra bu hataları alıyorum. Oyun çöküyor, sağ altta bildirim yerinde grafik donanımına erişim engellendi hatası veriyor. Yazılımsal çoğu şey denedim maalesef olmadı. DDU ile ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar laptopun sitesinden driverlarını kurdum olmadı. NVIDIA'nın son driverlarını kurdum yine olmadı.

Ekran kartında donanımsal arıza mı var? Laptop 2-2.5 senelik. Bu Excalibur'un ömür boyu garanti bakımı varmış. Servise vermek düzeltir mi? Hatayı tespit edebilirler mi? Ben 4 5 ay çözümünü tam kestirmiş değilim. Laptop şarjından olma ihtimali nedir? Ekran kartına tam güç gitmiyor olabilir mi? En kötü sarjını değiştiririm.

GTX 1050, i7 9750H işlemci ve 8x2 GB RAM Kingston.

Olay Görüntüleyicisi 30.09.2021 08_01_07.png
Olay Görüntüleyicisi 30.09.2021 08_11_48.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı sunucu hataları var. Bir de Nvidia kaynaklı olanlar var. Sürücü ile düzelmiyorsa donanımsal da olma ihtimali var.

Bazı sunucu hataları var. Bir de NVIDIA kaynaklı olanlar var. Sürücü ile düzelmiyorsa donanımsal da olma ihtimali var.

Hocam en yeni en güncel sürücüyü GeForce Exprience'den indiriyorum sonrasında oyuna giriyorum 1dk içinde atıyor uygulama donanımına erişim engellendi diyor. Ama biraz daha eski sürücü yüklüyorum onla 15 20dk oynuyorum sonra atıyor bu yaşadıklarım Rust oyunu için. Valorant'ta verdiği Error şöyle fotoğraftaki gibi. Valorant'ta hiç atmadan 3, 4 saat oynuyorum eski sürücüyle bazen sorunsuz oynanıyor bazen de 2, 3 saat sonra ekran kartı sürücü çöktü! Hatası veriyor. GTX 1050 için uygun sorunsuz çalışan driver var mıdır ve nereden bulabilirim?

Dosya Ekleri

• Error 1.10.2021 17_49_20.png
    Error 1.10.2021 17_49_20.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Linkten ulaşabilirsiniz. 465.89 da olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı