i7 9750H - GTX 1650 sistemde FPS stabil değil

İşletim sistemi
Windows 11

FAJSAJK

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
I7-9750H
Selamlar laptopumda dunden beri sasirtici performans sorunlari yasiyorum. Dune kadar hiçbir sikintim yoktu ancak dun oyun iki kere dondu ve Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kaldim(ikincisinde bilgisayar dondu tamamen kapatmak zorunda kaldim). Bugün ise oyunu actigimda ilk baslarda hiçbir sıkıntı olmamasina ragmen yaklasik 1-2 dakika sonra kaplamalarin yuklenmesinde sıkıntı oldugunu ve FPS'imin 20'lere dustugunu fark ettim, oyun oynanmaz bir halde su an geri kalan oyunlarda da ayni sekilde 1-2 dakika icinde buyuk performans dususleri yasiyorum. Oyun oynarken GPU kullanimi %90-100 arasi, CPU kullanimi %50-60 geziyor.

Ekran karti: GTX 1650.
Islemci: i7 9750H
RAM: 16 GB.

Dostum başka fikir derken ne istiyorsun sihir mi yapalım? Temiz kurulum format diyorum daha kaliteli macun diyorum oyunun birini SSD'ye taşıyıp dene diyorum hiçbir şeyi deneyip oldu veya olmadı demiyorsun çözüm bulman zor senin.

Artı -1 Eksi
Dostum başka fikir derken ne istiyorsun sihir mi yapalım? Temiz kurulum format diyorum daha kaliteli macun diyorum oyunun birini SSD'ye taşıyıp dene diyorum hiçbir şeyi deneyip oldu veya olmadı demiyorsun çözüm bulman zor senin.

Forum hiç eskisi gibi degil simdi herkesin burnu kalkmis tamam kanka bir temiz kurulum formatla 6 senedir sıkıntı yasamadigim daha yeni problem yaratan seyi cozerim ben sag ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı